Atelier Pfeiffer
Rings-Goirle Logo

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 2128 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

LEVO 29 NB
LEVO 29 NB

LEVO 29 NB

95221-7204
Niet op voorraad
€ 5.600,00
Incl. BTW

De volledig nieuwe Levo levert het ongelooflijke vermogen om meer trails te rijden door een ongeëvenaarde combinatie van rijkwaliteit, bruikbaar vermogen en overal inzetbaar bereik. 

Kleur
  • BLACK/TARMAC BLACK/SMOKE
Maat
  • S
  • M
  • L
  • XL


Het begint met onze Turbo Full Power 2.2 motor en Turbo Control Unit (TCU), die de Levo voorzien van een soepele en naadloze versterking van je inspanningen - 4x je vermogen waarmee je kunt kiezen waar je wilt rijden en wanneer je dat wilt doen. De Levo verplettert ook beperkingen als het gaat om actieradius, door je inspanning te versterken voor maximaal vijf uur aan plezier op de trails. En het geoptimaliseerde frame heeft 150 mm speciaal afgestemde achtervering en een instelbare geometrie die zorgt voor een stabiel en natuurlijk rijgedrag als geen ander. Want aan het einde van de dag, is het de rit die telt. Geloof het maar.

De Turbo Levo combineert ons volledig nieuwe M5 alloy frame en de soepelste en krachtigste motor op de markt met de meest hoogwaardige aandrijving, vering en remcomponenten die verkrijgbaar zijn. Het resultaat is een fiets die veel dure e-MTB's in de schaduw stelt.

  • Levo's volledig geïntegreerde Turbo Full Power 2.2 motor, 500Wh accu en geavanceerde Turbo Control Unit leveren een toonaangevend koppel van 90 Nm en een vermogen van 565 watt voor tot wel vijf uur rijtijd, waardoor je verder en sneller kunt rijden dan ooit tevoren.

  • De Turbo Connect Unit (of "TCU") van de Levo is meer dan een aan/uit-knop: het is het brein van de fiets. De TCU toont je batterijniveau en de ondersteuningsmodus. Hij communiceert ook, via ANT+/Bluetooth®, met ons optionele display op het stuur om nog meer informatie over je dagrit weer te geven.

  • Een speciaal ontwerp met verschillende wielmaten, een 27,5" achterwiel en 29" voorwiel, zorgt voor een wendbaar rijgedrag. Een royale cockpit centreert je op de fiets, waardoor je tractie en controle over de bochten optimaliseert. De lage bottom bracket, de minder scherpe balhoofdbuishoek en de gereduceerde vork-offset houden je stabiel op het terrein.

  • Levo heeft twee verschillende geometrie-instellingen, zodat je de prestaties gemakkelijk kunt afstemmen op elke rijstijl en elk terrein. De trapashoogte kan met 7 mm omhoog of omlaag worden afgesteld.

  • De 150 mm veerweg van Levo's achtervering is soepel bij kleine hobbels, verslindt grote impacts zonder te haperen, eet massieve G-outs als ontbijt, maar biedt nog steeds een verbazingwekkende respons op de pedalen en brengt je kracht met totale efficiëntie over op de grond.

Modeljaar / Seizoen
2021
0888818649334
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking