Atelier Pfeiffer
Rings-Goirle Logo

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 1995 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Waarom je fiets leasen bij Rings Goirle?

LEASE A BIKE maakt het mogelijk om iedere denkbare fiets te leasen. Of je nu gaat voor een E-Bike, een MTB of een racefiets, het maakt geen enkel verschil. Het bijtellingsprincipe werkt precies zoals bij een auto van de zaak. Voor minder dan tien euro per maand maakt LEASE A BIKE rijden op een zakelijke fiets al mogelijk. Inclusief service, onderhoud en verzekering.

Vrije keuze in merk en type fiets Fiscaal voordeel tot 35% t.o.v. koop All-in service, onderhoud en verzekering Optie tot koop na 36 maanden Vast laag maandtarief via brutoloon.

Join the ride!

De leasefiets wordt steeds populairder. Handig, want meer dan de helft van werkend Nederland woont binnen een straal van 15 kilometer van hun werkplek. Waarvan ruim 70% aangeeft bereid te zijn deze afstand per fiets af te leggen, zeker wanneer een bedrijf een fiets op heeft genomen in de secundaire arbeidsvoorwaarden. Perfect, want een fiets zorgt voor fitte, vitale en loyale collega’s. Een nieuwe fiets kan prijzig zijn, laten wij nu net de ideale oplossing hebben. Een fiets van de zaak is tot wel 35% goedkoper ten opzichte van koop.

De leasefietsregeling: hoe zit dat?

De gemiddelde woon-werk afstand in NL is slechts 15 kilometer.

Wist je dat... ...wanneer je op de fiets naar het werk gaat, je 1-2 dagen minder ziek bent per jaar? ...regelmatig fietsen leidt tot hogere productiviteit op de werkvloer? ...één fiets, in plaats van een auto, even - veel CO 2 bespaart als drie keer vliegen naar Parijs? Met een leasefiets krijg je meer. Het is makkelijk en snel geregeld, levert je al snel 35% voordeel op ten opzichte van koop en zorgt ook nog eens dat je fitter en vitaler dan ooit wordt. Daar bovenop is de leasefiets ook goed te combineren met een reiskostenvergoeding, OV-kaart of een leaseauto. Hoe werkt dat dan? • Het bedrijf waar je werkt gaat het leasecontract aan en stelt de fiets ter beschikking aan jou; • Jij betaalt 7% bijtelling over de waarde van de fiets, net als bij een leaseauto. Dit betaal je altijd, ook als er geen bijdrage vanuit het bedrijf komt; • Het contract van de leasefiets zal voor 36 maanden zijn, hierna krijg je het aanbod de leasefiets voor circa 15% van de verkoopprijs over te nemen; • Je kunt ervoor kiezen de leasekosten te betalen door brutoloon vrijwillig uit te ruilen, de zogeheten ‘Cafetaria-regeling’; • Voor de dagen waarop je met de leasefiets naar de werk komt, krijg je geen netto kilometervergoeding meer. Wel kan je werkgever dit bedrag kosteloos bijdragen, zodat jouw maandbedrag nog lager wordt. Voor de overige dagen, die je met ander vervoer dan de leasefiets komt, blijft de netto reiskostenvergoeding van kracht. • Het is mogelijk om de fiets enkel privé te gebruiken. Er is geen vastgesteld minimum bepaald voor gebruik bij woon-werkverkeer. Het is dus ook mogelijk om de fiets enkel privé te gebruiken.

Lease a Bike is trotse sponsor van Team Jumbo Visma

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken functionele en analytische cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.