Beoordeling 9.3 gebaseerd op 1772 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

 Rings-Goirle specialized conceptstore

'Een echt Toer Café'

Welkom in het Rings Toer Café. Als startplaats van jouw rit of als een pauze stop, deze sfeervolle plek ademt alleen maar wielersport, jouw favoriete sport.

Kom langs met je fietsvrienden of vereniging en geniet in de fantastische ambiance. Ons Toer Café biedt veel mogelijkheden en de koffie is altijd GRATIS ! Ook het wachten op een reparatie is nu veel leuker. Terwijl onze vakmensen uw fiets in onderhoud nemen kunt u heerlijk genieten van een bakje koffie en tevens kunt u de leukste wielerboeken lezen of werken op uw computer want we hebben ook nog eens gratis WiFi.

Nieuw en nostalgie

HEDEN

De Kampioenen van nu pronken op de wand van de bar. Annika Langvad - WK Marathon MTB, Anna van der Breggen - Wereldkampioene op de weg en Peter Sagan, de populaire grootmeester van de wielersport.

VERLEDEN

Natuurlijk mogen de legendarische wielerhelden niet ontbreken. De kannibaal; Eddy Merckx en Hennie Kuiper. Naast een mooi fotodoek hebben we het compleet gemaakt met de originele schoenen en helm van Kuiper. Van Eddy Merckx hebben we de originele Campagnolo onderdelen, compleet met gravure.

RINGS HELDEN

Gerben de Knegt en Boy van Poppel, onze lokale helden, hebben veel betekend voor onze bekendheid in de sport. Gerben reed in 2005/2006 in het Rings shirt rond en deed dat verdienstelijk. Hij werd in 2005 Nederlands Kampioen veldrijden en wist zich 3 x in de top tien te rijden op het WK veldrijden. Boy van Poppel wist ook veel ereplaatsen te scoren in het veldrijden. Hij werd in 2006 Wereld en Nationaal Kampioen veldrijden bij de Junioren in Gieten en deed dat op een Rings cyclocross fiets en in het befaamde Rings tenue. Zijn winnende fiets staat nog altijd te pronken in onze winkel. Boy vervolgde zijn loopbaan bij Rabobank en later bij Trek Segfredo. 


Ik ga akkoord.

Deze site gebruikt cookies om u nog beter van dienst te kunnen zijn.