Atelier Pfeiffer
Rings-Goirle Logo

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 2124 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

'Een echt Toer Café'

Welkom in het Rings Toer Café. Als startplaats van jouw rit of als een pauze stop, deze sfeervolle plek ademt alleen maar wielersport, jouw favoriete sport.

Wij organiseren tal van evenementen in ons Toer Café waaronder Fan-Rides, info avonden, huldigingen en gezellige clinics.

Kom langs met je fietsvrienden of vereniging en geniet in de fantastische ambiance. Ons Toer Café biedt veel mogelijkheden en de koffie is altijd GRATIS ! Ook het wachten op een reparatie is nu veel leuker. Terwijl onze vakmensen uw fiets in onderhoud nemen kunt u heerlijk genieten van een bakje koffie en tevens kunt u de leukste wielerboeken lezen of werken op uw computer want we hebben ook nog eens gratis WiFi.

Wielersport en nostalgie

Nieuw en nostalgie lossen elkaar mooi af in ons Toer Café. Zo hangt er een gave foto van Hennie Kuiper met daarboven zijn originele fietsschoenen en helm van toen. Van Eddy Merckx een originele Campagnolo groep met gravures. 

RINGS HELDEN

Vanzelfsprekend zijn de mooiste plekken bezet voor twee Rings helden.

Gerben de Knegt en Boy van Poppel, onze lokale helden, hebben veel betekend voor onze bekendheid in de sport. Gerben reed in 2005/2006 in het Rings shirt rond en deed dat verdienstelijk. Hij werd in 2005 Nederlands Kampioen veldrijden en wist zich 3 x in de top tien te rijden op het WK veldrijden. Boy van Poppel wist ook veel ereplaatsen te scoren in het veldrijden. Hij werd in 2006 Wereldkampioen en Nederlands Kampioen veldrijden bij de Junioren in Gieten en deed dat op een Rings cyclocross fiets en in het befaamde Rings tenue. Zijn winnende fiets staat nog altijd te pronken in onze winkel. Boy vervolgde zijn loopbaan bij Rabobank en later bij Trek Segfredo en de laatste jaren is hij nog zeer actief bij Wanty.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking