Beoordeling 9.2 gebaseerd op 190 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

'WORD ÉÉN MET JE FIETS'

Een fiets die volledig past bij je lichaam. Dat kan alleen met maatwerk. Met het Body Geometry Fit meet systeem doen we dat. We brengen jouw lichamelijke mogelijkheden perfect over op de fietsafstelling en verhelpen daarmee pijntjes en blessures maar geven vooral meer fietsplezier

Rings-Goirle specialized conceptstore

Een fiets die volledig past bij je lichaam. Dat kan alleen met maatwerk. Met het Body Geometry Fit meet systeem doen we dat. We brengen jouw lichamelijke mogelijkheden perfect over op de fietsafstelling en verhelpen daarmee pijntjes en blessures maar geven vooral meer fietsplezier Body Geometry Fit is het meest complete systeem voor het verbinden van de fiets en de rijder in perfecte harmonie. Body Geometry Fit is ergonomisch ontworpen en wetenschappelijk getest voor maximale krachtoverbrenging, uithoudingsvermogen en comfort.

Onze winkel beschikt over één van de 4 gecertificeerde fitters die Nederland rijk is. Daarmee bevestigen wij onze kennis op het gebied van fietspositionering

Een Volledige Body Geometry Fit meting duurt circa 2 uur en wordt uitgevoerd in onze speciale Body Geometry Fit studio. De kosten bedragen €150,-

werkplaats.jpg

FIT PROCES

Het Body Geometry Fit systeem is uniek als het gaat om dynamische fietsanalyse. Met het Body Geometry Fit systeem kan het uiterste uit uw fietspositie worden gehaald. Door uw positie op de fiets te optimaliseren neemt de kans op blessures sterk af. Tevens verbetert uw rendement en zult u comfortabeler op de fiets zitten dan ooit tevoren. Met het Body Geometry Fit systeem wordt uw fiets aangepast naar uw lichamelijke mogelijkheden voor maximaal plezier en comfort op de fiets!  

Rings-Goirle specialized conceptstore

1.Pre Fit Interview

Iedere FIT -of het nu gaat om een recreant of een ervaren fietser- begint met een een kort intake gesprek tussen de Body Geometry Fit Specialist en de rijder, waarin de blessure geschiedenis, behoeftes en doelstellingen worden besproken

Rings-Goirle specialized conceptstore

2.Flexibiliteitstest

Deze evaluatie levert een accuraat beeld op van de flexibiliteit en andere fysieke eigenschappen, inclusief een beoordeling van de voetstructuur, kniepositie, kromming van de ruggengraat, schouderbereik, heup flexibiliteit, beenlengte en vele andere aspecten.

Rings-Goirle specialized conceptstore

3.Zijaanzicht

Beoordeeld vanuit het zijaanzicht van de rijder, hier is het doel een neutrale positie te creëren die zowel krachtig als comfortabel is. Dit word bereikt door aanpassingen aan de zadelhoogte, stuurhoogte, stuurpen lengte en de positie van de schoenplaatjes.

Rings-Goirle specialized conceptstore

4.Vooraanzicht

Analyse vanuit het vooraanzicht, om de heup, knie en voetpositie te optimaliseren voor de beste prestatie en gebalanceerde krachtoverbrenging. Inclusief een analyse van de pedaal en schoen plaatsing en de hoek van het zadel.

Gedurende de fit proberen we de contactpunten met de fiets zo goed mogelijk te ondersteunen. Hiervoor maken wij gebruik van body-geometry componenten. Specialized ontwikkelde door de jaren heen talloze belangrijke producten waarmee het comfort van de fietser verbeterd kon worden. Zo zijn er zadels in 3 verschillende breedtes en diverse vormen, maken ze handvaten in verscheidene vormen en gebruiken we drie verschillende types zooltjes.

Plan een fietsmeting in:

Bel voor een afspraak en vraag naar Kevin: 013-5345321

product_sit-1.jpg

product_sit-2.jpg

Ik ga akkoord.

Deze site gebruikt cookies om u nog beter van dienst te kunnen zijn.