Beoordeling 9.2 gebaseerd op 1393 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

'WORD ÉÉN MET JE FIETS'

Een fiets die volledig past bij je lichaam. Dat kan alleen met maatwerk. Met het Retul Fit meet systeem doen we dat. We brengen jouw lichamelijke mogelijkheden perfect over op de fietsafstelling en verhelpen daarmee pijntjes en blessures maar geven vooral meer fietsplezier

Rings-Goirle specialized conceptstore

Een fiets die volledig past bij je lichaam. Dat kan alleen met maatwerk. Met het Retul Fit meet systeem doen we dat. We brengen jouw lichamelijke mogelijkheden perfect over op de fietsafstelling en verhelpen daarmee pijntjes en blessures maar geven vooral meer fietsplezier Retul Fit is het meest complete systeem voor het verbinden van de fiets en de rijder in perfecte harmonie. Retul Fit is ergonomisch ontworpen en wetenschappelijk getest voor maximale krachtoverbrenging, uithoudingsvermogen en comfort.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

FIT

Na een uitgebreide beoordeling van je lichaam, worden de contactpunten van de fiets zo aangepast dat deze perfect bij je lichaam passen. Dit door middel van de meest technische geavanceerde bike fit technologieën ondersteund met Specialized Body Geometry producten.

Duur: ca. 2.5 uur
Prijs: €200,- (incl. 3D motion capture) (voor Specialized fietsen)
Prijs: €250,- (incl. 3D motion capture) (voor andere merken)

ANNUAL FIT

Na een jaar kan er veel veranderen wat van invloed kan zijn op je fietspositie. Je fiets wordt op deze manier aangepast naar jouw lichaam, door middel van een vernieuwde Retul bike fit.

Duur: ca. 1.5 uur
Prijs: €100,-

BIKE SET-UP

We zorgen ervoor dat jouw zadelhoogte comfortabel is, zodat je gemakkelijk bij je remmen en shifters kan. Waar gewenst kunnen stuurpen en/of zadel aangepast worden, in overleg.

Duur: ca. 45 min.
Prijs: €50,- (voor Specialized fietsen)
Prijs: €65,- (voor andere merken)

SIZING

Een een-op-een sessie resulteert in een maatadvies, passend bij jouw rijstijl, lichaamshouding en doelen.

Duur: ca. 15 min.
Prijs: Inclusief bij aankoop van een fiets

werkplaats.jpg

FIT PROCES

Het Retul Fit systeem is uniek als het gaat om dynamische fietsanalyse. Met het Retul Fit systeem kan het uiterste uit uw fietspositie worden gehaald. Door uw positie op de fiets te optimaliseren neemt de kans op blessures sterk af. Tevens verbetert uw rendement en zult u comfortabeler op de fiets zitten dan ooit tevoren. Met het Retul Fit systeem wordt uw fiets aangepast naar uw lichamelijke mogelijkheden voor maximaal plezier en comfort op de fiets!  

Rings-Goirle specialized conceptstore

1.Pre Fit Interview

Iedere FIT -of het nu gaat om een recreant of een ervaren fietser- begint met een een kort intake gesprek tussen de Retul Fit Specialist en de rijder, waarin de blessure geschiedenis, behoeftes en doelstellingen worden besproken

Rings-Goirle specialized conceptstore

2.Flexibiliteitstest

Deze evaluatie levert een accuraat beeld op van de flexibiliteit en andere fysieke eigenschappen, inclusief een beoordeling van de voetstructuur, kniepositie, kromming van de ruggengraat, schouderbereik, heup flexibiliteit, beenlengte en vele andere aspecten.

Rings-Goirle specialized conceptstore

3.Zijaanzicht

Beoordeeld vanuit het zijaanzicht van de rijder, hier is het doel een neutrale positie te creëren die zowel krachtig als comfortabel is. Dit wordt bereikt door aanpassingen aan de zadelhoogte, stuurhoogte, stuurpen lengte en de positie van de schoenplaatjes.

Rings-Goirle specialized conceptstore

4.Vooraanzicht

Analyse vanuit het vooraanzicht, om de heup, knie en voetpositie te optimaliseren voor de beste prestatie en gebalanceerde krachtoverbrenging. Inclusief een analyse van de pedaal en schoen plaatsing en de hoek van het zadel.

Gedurende de fit proberen we de contactpunten met de fiets zo goed mogelijk te ondersteunen. Hiervoor maken wij gebruik van body-geometry componenten. Specialized ontwikkelde door de jaren heen talloze belangrijke producten waarmee het comfort van de fietser verbeterd kon worden. Zo zijn er zadels in verschillende breedtes en diverse vormen, maken ze handvaten in verscheidene vormen en gebruiken we diverse types schoenzooltjes.Ook kunnen we zooltjes compleet voor je op maat maken door middel van onze Retul Custom machine. Body Geometry Custom Footbed aanmeten incl zooltjes kost: €.119.90 Speciaal naar jouw voeten gevormde inlegzolen zorgen voor de perfecte aansluiting tussen voet en fietsschoen.

Plan een fietsmeting in:

Bel voor een afspraak en vraag naar Retul Fitter Kevin: 013-5345321

product_sit-1.jpg

product_sit-2.jpg

Ik ga akkoord.

Deze site gebruikt cookies om u nog beter van dienst te kunnen zijn.