Atelier Pfeiffer
Rings-Goirle Logo

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 2128 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

De nieuwe Herfst-Winter collectie van ETXEONDO is fantastisch. Alles wordt gefabriceerd in het familiebedrijf in het Baskenland in Spanje. Tot in de kleinste details maken ze de allerbeste en fijnste fietskleding. De stoffen, de pasvormen, het comfort is optimaal. Wij hebben voor zowel heren als ook dames een ruime collectie ETXEONDO op voorraad. Kom vlug naar de winkel, kom passen en laat je verrassen. 

Eind Juni 2023 zijn we uitgenodigd bij ETXEONDO voor een bezoek aan de fabriek in Spanje, het Baskenland. Daar ligt een wielercultuur die misschien wel de mooiste is van de hele wereld. We werden welkom geheten door Patxi Rodrigo, de directuer van ETXEONDO. We hebben nu met eigen ogen kunnen zien hoe dit fantastische familiebedrijf de kleding ontwerpt, de stoffen uitzoekt en alles vakkundig fabriceerd. Ze worden vaak bijgestaan door helden uit de wielerwereld van nu en van weleer. Oud wielrenner Haymar Zubeldia is er 1 van en die is zelfs werkzaam in het bedrijf. Als echte Basque weet hij precies wat de vraag is uit de markt.

Uiteraard hebben we nog de start van de Tour de France mee kunnen pikken die 2 dagen later van start ging in Bilbao. Met een compleet gezelschap konden we ons positioneren op een klim van de 3e categorie vlakbij de fabriek van ETXEONDO. Later op de dag tijdens het diner schoof de held uit Spanje Pedro Delgado nog aan tafel. Hiermee werd de eerste etappe besproken onder het genot van een glas Cider. De dag nadien hebben wij onze winter en zomercollectie 2023/2024 besteld. Inmiddels hangt de wintercollectie in de winkel. Kom vlug langs en laat je verrassen. We zijn ervan overtuigd dat dit het beste is en wellicht word je net zo enthousiast als ons. Be Authentic, Ride Smart. ETXEONDO.

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking