Atelier Pfeiffer
Rings-Goirle Logo

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 2127 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Wahoo trainer KICKR SNAP 2017
Wahoo trainer KICKR SNAP 2017
Wahoo trainer KICKR SNAP 2017
Wahoo trainer KICKR SNAP 2017

Wahoo trainer KICKR SNAP 2017

WFBKTR3
Niet op voorraad
€ 499,00
Incl. BTW

De Wahoo Kickr Snap geeft je de volle controle over de trapweerstand en zorgt voor een betrouwbare meting van het vermogen. De nieuwe fietstrainer die eenvoudig verbinding maakt met smartphones, tablets en computers. Via apps of software kun je de intensiteit monitoren en eventueel aanpassen.


De Kickr Snap werkt uitstekend samen met de Wahoo sensoren, zoals de Tickr en de cadans en snelheid sensoren. Je kunt kiezen voor de 'Wahoo Fitness'-app of uit meer dan vijftig andere apps om een virtuele fietstocht te rijden met bijvoorbeeld vrienden. Daarnaast kun je kiezen voor een gestructureerde, krachtgebaseerde training om fitnessdoelen te behalen. Door de ANT+ en Bluetooth 4.0 technologie maakt de trainer verbinding met Apple, Android en Windows-platformen. 

De Snap heeft het wheel-on design, zodat gebruikers op eenvoudige wijze een fiets van bijna elk type vast kunnen maken. Met een gewicht van zestien kg biedt het een comfortabele en stabiele rit. Dankzij een speciaal vliegwiel wordt de traagheid die men ervaart wanneer er buiten wordt gereden zo goed mogelijk nagebootst.

 

Nieuw tov het vorige model is Kickr Climb compabiliteit, verbeterede accuracy en LED indicatoren

Wahoo
Nieuw
853988006355
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking