Atelier Pfeiffer
Rings-Goirle Logo

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 2128 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

ALLEZ E5 DISC SPORT
ALLEZ E5 DISC SPORT

ALLEZ E5 DISC SPORT

90022-6054
Niet op voorraad
€ 1.750,00
Incl. BTW

Vier decennia na de eerste Specialized Allez op de weg verscheen, is de nieuwe Allez de beste tot nu toe.

Kleur
  • DOVGRY/CLGRY/CMLNLPS
Maat
  • 52
  • 54
  • 56
  • 58


Lichtste in zijn klasse,* het biedt meer vertrouwen, veelzijdigheid en prestaties dan ooit tevoren - voor meer rijders dan ooit tevoren. Of je nu op zoek bent naar hoogwaardig aluminium, een fiets wilt voor weekendritten en snelle forenzen, of als je net begint aan je wegavontuur, prestatiegericht fietsen begint met de Allez.

LICHTSTE IN ZIJN KLASSE: Beginnend met premium butted en double-butted E5 aluminium, weegt het Allez-frame slechts 1.375** gram voor een snelle en behendige rijervaring op de weg. Bovendien vermindert de volledig carbon voorvork het gewicht nog meer (geen verborgen aluminium stuurbuis hier) en zorgt het voor een soepelere rit. En met moderne, doordachte bouwkeuzes is het geen verrassing dat de Allez ook de lichtste is in zijn klasse.

ONGELOOFLIJK VERTROUWEN: Dit premium E5 aluminium frame is licht, snel, duurzaam en, hebben we al gezegd, prachtig? De uitstekende stijfheid-gewichtsverhouding in combinatie met de ongeëvenaarde remkracht van all-weather dual-piston schijfremmen zorgt voor ultiem vertrouwen bij elke snelheid. Bovendien hebben we de legendarische endurance-geometrie van de Roubaix-fiets gebruikt om ongeëvenaard comfort te bieden voor lange ritten en stabiele handling, terwijl de Allez nog steeds een bochtige weg kan doorkruisen als een pure racefiets.

VEELZIJDIGHEID EN PRESTATIES: Net zo geschikt om je naar het werk of naar de les te brengen, als om je lokale KOM of weekendgroepsrit af te vinken, zorgen rekken en spatbordbevestigingen ervoor dat de Allez veelzijdig genoeg is voor elke weg die je neemt. Met ruimte voor banden tot wel 35 mm (32 mm met spatborden) ben je klaar voor de ruwste wegen en zelfs licht gravel. Als die wegen steil worden, heeft de Allez een breed scala aan versnellingen om comfortabel te blijven trappen, zodat je efficiënt kunt rijden.

*Fietsen met aluminium schijfremmen in dezelfde prijsklasse zijn verkrijgbaar in de detailhandel.
**Gebaseerd op het gewicht van productie framesets. Werkelijke gewichten kunnen licht variëren.
***Sommige fietsen worden getoond met optionele rek, spatborden en carbonwielen.

  • Soepel schakelen met Shimano met 50-34 kettingbladen aan de voorkant en de 11-32 cassette aan de achterkant geeft je de veelzijdigheid om bij te blijven tijdens dynamische groepsritten of de steilste klim op je woon-werkverkeer te temmen.

  • 30 mm banden geven je de flexibiliteit om met lagere druk te rijden - waardoor hobbelige wegen worden gladgestreken en je een groter contactoppervlak hebt voor meer vertrouwen bij elke rit.

  • Schijfremmen met 160 mm rotors aan de voor- en achterkant bieden je meer remkracht en modulatie onder alle weersomstandigheden.

  • Een volledig carbon voorvork en E5 aluminium frame met een vertrouwenwekkende endurance racegeometrie plaatsen je in de perfecte positie voor groepsritten of solo-avonturen op de weg. Verborgen bevestigingen voor spatborden en bagagedragers betekenen dat de Allez ook moeiteloos je woon-werkverkeer het hele jaar door aankan.

Modeljaar / Seizoen
2024
0888818779369
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking