Atelier Pfeiffer
Rings-Goirle Logo

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 2128 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Etxeondo koersbroek Exo Superdry Endurance
Etxeondo koersbroek Exo Superdry Endurance
Etxeondo koersbroek Exo Superdry Endurance
Etxeondo koersbroek Exo Superdry Endurance

Etxeondo koersbroek Exo Superdry Endurance

62307
Laatste items in voorraad
€ 189,00
Incl. BTW

In omstandigheden met een hoge luchtvochtigheid heb je kleding nodig die je droog en comfortabel houdt terwijl de kilometers voorbij rollen. We presenteren de Exo Superdry, onze nieuwe koersbroek.

Kleur
  • BLACK/GREEN
Maat
  • M
  • L
  • XL
  • XXL

De snel vochtafvoerende PowerSystem Superdry-technologie zorgt voor vochtregulering, terwijl PowerSystem Endurance voor een eersteklas pasvorm zorgt.

Een innovatief ontwerp combineert de twee stoffen om het ademend vermogen te maximaliseren en een optimaal compressieniveau te behouden. Naadloze constructie aan de binnenkant van de dij zorgt voor een nauwkeurige, stabiele pasvorm tijdens uw rit.

De Precision & Movement-technologie van Etxeondo maakt gebruik van de zorgvuldig gepositioneerde ERASO-zeem, die een perfecte anatomische vorm combineert met elastische naden voor een comfortabele rit.

De ERASO-zeem is uit één stuk opgebouwd, met hydrofiel schuim om zweet af te voeren en de kern droog te houden. Het schuim met hoge dichtheid absorbeert schokken tijdens het trappen terwijl een centraal kanaal drukvermindering biedt. Een buitenlaag van Microfiber vermindert de huidtemperatuur en wrijving. Zoals in al onze zemen, gebruiken we een antibacteriële behandeling, maar gebruiken geen lijm of prints om allergische reacties of overmatige verhitting van de huid te voorkomen.

Sneldrogend, zeer goed ademend. EXO SUPERDRY

Modeljaar / Seizoen
2024
Etxeondo
1 Items
1000000122473
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking