Atelier Pfeiffer
Rings-Goirle Logo

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 2130 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

  • Nieuw
Giant Anytour E+ 2
Giant Anytour E+ 2
Giant Anytour E+ 2
Giant Anytour E+ 2
Giant Anytour E+ 2
Giant Anytour E+ 2

Giant Anytour E+ 2

7032002105
Laatste items in voorraad
€ 4.399,00
Incl. BTW

WAAR WIL JE VANDAAG RIJDEN? DE MOGELIJKHEDEN ZIJN BIJNA EINDELOOS MET DEZE VEELZIJDIGE E-BIKE DIE EEN WERELD VAN MOGELIJKHEDEN OPENT. DAGELIJKS WOON-WERKVERKEER, UITSTAPJES NAAR DE MARKT OF LANGERE TOCHTEN IN HET WEEKEND. WAAR JE OOK HEEN WILT, DE NIEUWE ANYTOUR E+ MAAKT VAN ELKE RIT EEN LEUK AVONTUUR.

Kleur
  • Black Diamond
Maat
  • S
  • M
  • L

COMFORTABEL EN VEILIG

Het is mogelijk om de zadelhoogte aan te passen via een hendel op het stuur (niet beschikbaar op AnyTour E+ 6). Dit biedt meer controle en veiligheid tijdens het op- en afstappen of het stoppen bij verkeerslichten. De zadelpen heeft ook ingebouwde vering om hobbels op oneffen wegen op te vangen

HELDER, FULL-COLOR EN GOED AFLEESBAAR DISPLAY

Het Ride Dash Evo scherm toont essentiële ritinformatie waaronder snelheid, afstand en batterijniveau. Wanneer je het verbindt met de RideControl app via je smartphone, krijg je toegang tot kaarten en turn-by-turn navigatie.

AVONTUREN IN STIJL

Met zijn veelzijdigheid en gemakkelijke bediening combineert de AnyTour E+ betrouwbaarheid met soepel rijcomfort. Het lichte frame is verkrijgbaar in een lage instap of traditionele ‘double diamond’-stijl en dankzij het MIK HD-systeem kun je eenvoudig fietstassen en een kinderzitje monteren. Zelfs een aanhanger kun je gemakkelijk meenemen via de ingebouwde bevestigingspunten.

De AnyTour E+ wordt aangedreven door een SyncDrive-motor met Smart Assist-modus, die bepaalt welke ondersteuning je nodig hebt en past de trapondersteuning automatisch aan, zodat jij je volledig kunt concentreren op de weg en je eigen rijervaring. Ingebouwde navigatie met een RideDash EVO-display is naadloos geïntegreerd in het stuur. Ingebouwde verlichting vergroot je veiligheid en zorgt voor extra zichtbaarheid op de weg. En om een comfortabelere rit te garanderen, heeft de AnyTour E+ een verende voorvork die hobbels opvangt en je rit soepeler maakt.


75 Nm - 625Wh Batt

Powered by Yamaha

Gates CDX Belt

Shimano 5 speed Revoshift

Modeljaar / Seizoen
2024
Giant
1 Item
1000000128918
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking