Beoordeling 9.2 gebaseerd op 1576 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Muc Off Borstelset 5 borstels Vergroot

Muc Off Borstelset 5 borstels

Muc Off

424619

Nieuw

Muc-Off borstelset met 5 handige borstels in een opslag tas

Meer details

€ 40.99

incl. BTW

 De Muc-Off Soft Washing Brush is speciaal ontwikkeld om je fiets goed schoon te maken. Het unieke design zorgt ervoor dat de borstel niet uit je handen zal glippen, heeft een grote kop om een groot oppervlak te kunnen reinigen en heeft een rubberen rand om je materiaal te beschermen.

- De Muc-Off Detailing Brush is ideaal om de lastige plekken te bereiken en goed schoon te maken. Door het unieke design kan de borstel niet uit je handen glippen. Het komt met duurzame nylon borstels en een rubberen beschermrand om je materiaal niet te beschadigen.

- De Muc-Off Claw Brush komt met drie hoge kwaliteit nylon borstels en een schraper om het modder gemakkelijk weg te kunnen halen. Het is perfect om je ketting, cassette en tandwielen mee schoon te maken.

- De Muc-Off Wheel & Component Brush is zo gevorm dat het makkelijk je velgen en spaken schoon kan maken. Het unieke design zorgt er voor dat het niet uit je handen kan glippen en komt met duurzame nylon borstels.

- De Muc-Off Two Pong Brush is ideaal voor het bereiken van modder dat maar niet weg wilt gaan. Het unieke design zorgt er voor dat het niet uit je handen kan glippen en komt met duurzame nylon borstels. De twee borstelkoppen kunnen worden aangepast om tot het gewenste resultaat te komen.

Modeljaar / Seizoen 2021

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Muc Off Borstelset 5 borstels

Muc Off Borstelset 5 borstels

Muc-Off borstelset met 5 handige borstels in een opslag tas

Muc Off
Ik ga akkoord.

Deze site gebruikt cookies om u nog beter van dienst te kunnen zijn.