Beoordeling 9.2 gebaseerd op 1278 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

WCUP ENERGY BOOSTER GEL 20 GR Vergroot

WCUP ENERGY BOOSTER GEL 20 GR

WCEG17

Nieuw

De Wcup gel Red Explosion is een heerlijke gel en bevat een natuurlijke bron van cafeïne, namelijk guarana. De gel levert onmiddelijk snelle energie. De gel, van slechts 20 gram, is een handige kleine gel. De gel bevat 75% koolhydraten.

Meer details

€ 1.80

incl. BTW

  • handige kleine gel van 20 gram

  • positieve reacties over de smaak

  • bevat natuurlijke cafeine, namelijk guarana

Inhoud 20 gram
Smaak Red bull
Koolhydraten per 100gr 15 gram
Koolhydraten per gel 75 gram

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

PowerBar powergel shots Orange

PowerGel Shots van PowerBar zijn handig om vlak voor een inspannng je lichaam voorzien van energie. Uiteraard gebruiken de meeste sporters de PowerGel Shots tijdens het sporten, als je moe wordt en snelle energie nodig hebt! De PowerGel Shots hebben een unieke samenstelling: een vloeibare vulling van binnen voor snelle energie en een zachte gum van buiten.

Verkrijgbaar in 2 heerlijke smaken: Cola (met cafeïne) en Orange. Elke verpakking bevat circa 9PowerGel Shots. Elke PowerGel Shot bevat de speciale C2MAX koolhydratenmix, een speciale combinatie van glucose en fructose. Deze zorgt ervoor dat de koolhydraten tot 55% beter worden opgenomen door de spieren. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond: tot 8% betere sportprestaties door extra energie voor de spieren. 

Ik ga akkoord.

Deze site gebruikt cookies om u nog beter van dienst te kunnen zijn.