Atelier Pfeiffer
Rings-Goirle Logo

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 1996 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

'JOIN THE FORCES, TEST THE BEST'

Schijfremmen, steekassen, brainsystemen, 1x12, geïntegreerde sturen. In alle fietsen zit steeds meer techniek. Mooie, verfijnde techniek. Maar hierdoor wordt het wel steeds moeilijker om de juiste fiets te kiezen. Daarom hebben wij van bijna alle race & mountainbike fietsen in diverse maten testfietsen.

Rings-Goirle specialized conceptstore

De collectie Specialized fietsen word steeds groter en een keuze maken steeds moeilijker. Daarom hebben wij in eigen huis een zeer grote testfloat. Allemaal fietsen uit de collectie in diverse maten welke een heel weekend (of meerdere werkdagen) kunnen worden getest. Of het nu een Epic hardtail, of een Tarmac is, we hebben ze allemaal.

werkplaats.jpg

Welke fietsen hebben we?

Helaas door de schaarste aan fietsen hebben we op dit moment geen testfietsen

We hopen dat er in het voorjaar weer mooie testmodellen beschikbaar zullen zijn.

(We kunnen wel stellen dat onze testfloat zeer uitgebreid is. Zo hebben we Tarmac, Roubaix, racefietsen vanaf maat 54 t/m 61cm en mountainbikes Epic HT. Epic FSR, Chisel en Stumpjumper FSR in M, L en XL. 

De meeste mountainbikes hebben wij in de maten M/L/XL en de racefietsen in 54/56/58/61cm

De voorwaarden voor de testfietsen zijn laagdrempelig: €.25,00 testkosten per sessie en €.100,- contant borg.)

Rings-Goirle specialized conceptstore

SPEEDWHEELS

Je droomwielen in je eigen fiets! 

Dat kan nu, Test Roval Control carbon (mtb) wielen nu vrijblijvend maximaal een week lang.Plan je testfiets direct in:

{gformbuilderpro:2}

*We vragen uw gewicht zodat we op voorhand de voorvork en demper van de fiets op een juiste basisinstelling kunnen afstellen.

*We willen graag uw zadelhoogte weten zodat we deze al voor u kunnen instellen maar ook om te controleren of de juiste framemaat is gereserveerd. De zadelhoogte meet je door de afstand van het bracket (het middel van de grote voortandwielen) tot de bovenkant van het zadel op te meten. Lukt het niet? Bel gerust op, we helpen u graag.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken functionele en analytische cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.