Beoordeling 9.1 gebaseerd op 66 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

'MEE IN DE ONTSNAPPING SINDS 1986'

Binnen stappen bij Rings-Goirle betekent dat je jezelf waant in een wereld vol Specialized.
Alles is er volledig op gericht om de presentatie van de producten te optimaliseren.
Je waant je in een echte Specialized wereld van ruim 1100 m2.
Hier kun je echt alles vinden voor de fietssport.

Rings-Goirle specialized conceptstore

Wij zijn gepassioneerd en besmet met het Specialized virus. Alles in onze winkel staat in het teken van de racerij en het ruigere mountainbike geweld. We delen graag onze wedstrijdervaringen met je in onze bar, geven advies over de bandenspanning bij de aankomende toertocht of helpen je met het vinden van het juiste paar raceschoenen.

Een enorm ruime collectie fietskleding, helmen en schoenen. Racefietsen en mountainbikes worden geadviseerd met behulp van een professioneel meetsysteem zodat U perfect en vooral zonder enige problemen prettig op de fiets zit. Je vindt er een grote collectie dames fietskleding die volledig is samengesteld op kwaliteit, design, functionaliteit en prijsklasse. Voor de fietsende vrouwen is er ook veel keuze in dames fietsschoenen, helmen en specifieke accessoires. Ook voor alle smeermiddelen en onderhoudsproducten ben je bij Rings in Goirle op het juiste adres. De smaak van de styling en vooral de passie zorgen voor een professionele speciaalzaak.

Kortom een perfecte winkelbeleving met een sfeer als vanouds. Met een team van zeer gepassioneerde, vakkundige medewerkers heten wij U van harte welkom!

tijdlijn.png

werkplaats.jpg

TECH AREA

Onze werkplaats is volledig geautomatiseerd om te zorgen voor een snelle en vakkundige afhandeling van elke service en reparatie. Onze werkwijze zorgt ervoor dat je jouw racefiets of mountainbike niet lang hoeft te missen als deze aan onderhoud toe is. In onze zeer gespecialiseerde werkplaats verzorgen wij alle service van o.a. Rock Shox en Fox suspension.

Ook alle onderdelen en spareparts van Shimano, Campagnolo en Sram zijn in de Tech Area aanwezig. Onze medewerkers worden zeer regelmatig geschoold om al het technische op topniveau te houden. Hier worden tevens alle racefietsen en mountainbikes gebouwd van frame tot complete bike.

Rings-Goirle specialized conceptstore

BODY-GEOMETRY FIT

In onze winkel voeren wij zeer uitgebreide fietsmetingen uit gebasseerd op het Body-Geometry Fit principe. In een 2 uur durende sessie wordt de fiets volledig aan de lichamelijke mogelijkheden van de berijder aangepast. Wij zijn een van de drie winkels in Nederland die beschikken over een certified Fitter wat aangeeft dat we beschikken over zeer veel kennis op dit vakgebied. Voor meer informatie of om een fit in te plannen kun je terecht op de Body Geometry Fit pagina of op de Specialized website

MEDEWERKERS

Ward:

Fulltime medewerker in onze 'Tech Area' sinds 1999. Ward werkt als captain Tech Area en heeft zich volledig gespecialiseerd in de mountainbike technieken. Hij volgt ook alle suspension cursussen en trainingen om zodoende alle service en onderhoud te kunnen verrichten aan MTB voorvorken en achterdempers.

Jeroen:

Fulltime medewerker in onze 'Tech Area'. Jeroen heeft met super punten zijn fietsvak diploma afgerond en daarna zichzelf gespecialiseerd als racespecialist. Alle details aan de racefiets zijn voor Jeroen niet vreemd, zelfs alle elektronische schakelgroepen.

Demy:

Fulltime medewerker in onze 'Tech Area'. Demy volgt alle technische trainingen bij o.a Sram, Shimano en Specialized om zo de beste service te kunnen verlenen aan alle schijfremmen, achterdempers en voorvorken.

" Als team geven wij graag de juiste adviezen aan onze klanten voor onder andere de perfecte afstelling van de verende voorvork en achterdemper "

Corne:

Fulltime medewerker in onze 'Tech Area'. Corne helpt je bij al je vragen of problemen omtrent de race en mountainbikefiets.

Rob:

Fulltime allround verkoop medewerker. Rob is afgestudeerd als audiovisueel vormgever en werkt sinds 2007 als verkoper, vormgever en gecertificeerd Body Geometry Fit Specialist. De specialisatie van Rob is naast alle kennis van Specialized ook alles op het gebied van social media en video. Onze nieuwe website werd onlangs gelanceerd en is volledig door Rob ontwikkeld. Rob is ook de persoon die de klant in de juiste houding op de fiets zet door middel van het Body Geometry Fit systeem. In 2015 behaalde hij de titel Certified fit technician, uniek in Nederland.

" Het is een kick om de klant juist te adviseren en op de fiets te positioneren. Wanneer je ze dan later bij een toertocht lachend tegen komt geeft dat voldoening"

Kevin:

Fulltime verkoop medewerker. Als lid van ons Rings-MTB team en biker van het eerste uur beschikt Kevin over alle kennis op mountainbikegebied. Ook met alle vragen over technische producten als Tacx, Garmin, GoPro en wattage meters kun je bij Kevin terecht. Sinds Februari 2014 heeft Kevin ook de cursus BG Fit Specialist afgerond.

" Mijn hart klopte altijd al van Rings en Specialized. Daarom is het nu echt een lang gekoesterde wens die is uitgekomen om in dit team te kunnen werken. Ik vind het super om de klanten het juiste advies te geven nadat ik de juiste behoefte heb geinventariseerd. Het helpen bij hun droomfiets is geweldig "

Sandra:

Echtgenote van Erwin. Sandra verzorgt de inkoop van onze kledingcollectie. Zij is altijd druk bezig om de juiste collectie samen te stellen zodat er een ruime en mooie keuze is. Uiteraard verzorgt ze ook de presentatie in de winkel. Sandra helpt u graag bij de aankoop van de perfecte wieleroutfit.

Hans en Erwin:

Wij vinden het geweldig om deze mooie winkel te kunnen besturen en met dit grandioze team behoort onze winkel tot de top in onze branche. Uiteraard werken wij er elke dag weer aan om de klanten op een perfecte manier te helpen met het uitzoeken van hun droomspullen voor de fietssport. De mooie bekroning tot Tweewielerwinkel van het Jaar in 2010, is heel erg mooi maar daar blijft het niet bij...... Ook in de toekomst willen wij samen met onze medewerkers blijven presteren op het hoogste nivo !


Ik ga akkoord.

Deze site gebruikt cookies om u nog beter van dienst te kunnen zijn.