Beoordeling 9.2 gebaseerd op 870 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

'TEST THE BEST'

Schijfremmen, steekassen, brainsystemen, 1x12, geïntegreerde sturen. In alle fietsen zit steeds meer techniek. Mooie, verfijnde techniek. Maar hierdoor wordt het wel steeds moeilijker om de juiste fiets te kiezen. Daarom organiseren we, in samenwerking met Specialized, een Test the Best event met heel veel race & mountainbike testfietsen in diverse maten en uitvoeringen.

De collectie Specialized fietsen word steeds groter en een keuze maken is niet altijd gemakkelijk. Testrijden op het type fiets dat je in gedachten hebt is de ultieme mogelijkheid om de keuze een stuk makkelijker te maken. De fiets ervaren, alle details vragen aan de specialisten, dat kan allemaal op het Test the Best event!

Datum & tijd

Ons Test the Best event vindt plaats op woensdag 27 maart 2019 van 12:00 tot 20:00 (dus na het werk nog lekker testen is ook mogelijk)

Locatie

Rings Goirle - Poppelseweg 1-02 - 5051 PL - Goirle - 013-5345321

Is inschrijving verplicht?

Ja, om het testevenement in goede banen te leiden, hebben we een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Voorinschrijving is daarom verplicht. 

Wat moet ik allemaal meebrengen?

Breng in ieder geval fietskleding en een geldig identiteitsbewijs (rijbewijs, paspoort of ID-kaart) mee. Daarnaast willen we je vragen om je eigen pedalen, schoenen en helm mee te nemen. Mocht je deze niet hebben, kunnen we leen-exemplaren verstrekken.

Kan ik van tevoren een bepaald model reserveren?

Helaas, dat is niet mogelijk. Met een testvloot van ruim 60 fietsen leert de ervaring ons echter dat je nooit lang hoeft te wachten om je gewenste fiets te kunnen testen.

Welke modellen kan ik testen?

Het is natuurlijk niet mogelijk om elk model als testfiets te kunnen aanbieden, dus hebben we een zoveel mogelijk gevarieerd aanbod samengesteld

op https://www.specialized.com/nl/nl/test-the-best vind je alle modellen.

Rings-Goirle specialized conceptstore

Meld je nu aan

*We vragen uw gewicht zodat we de voorvork en demper van de fiets op een juiste basisinstelling kunnen afstellen.

*We willen graag uw zadelhoogte weten zodat we deze al voor u zouden kunnen instellen maar ook om te controleren op de juiste framemaat. De zadelhoogte meet je door de afstand van het bracket (het middel van de grote voortandwielen) tot de bovenkant van het zadel op te meten. Lukt het niet? Bel gerust op, we helpen u graag.


Ik ga akkoord.

Deze site gebruikt cookies om u nog beter van dienst te kunnen zijn.