Beoordeling 9.3 gebaseerd op 1612 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

'Specialized E-Bikes'

Specialized heeft in de collectie een ruim assortiment gave E-Bikes. Van stoere mountainbikes tot super moderne stadsfietsen. De Levo, Vado en Como series zijn een lust voor het oog..https://www.specialized.com/nl/nl/electric-bikes

Rings-Goirle specialized conceptstore

De E-bike markt groeit hard. Merken komen en gaan en inmiddels zijn er diverse soorten motorsystemen op de markt. In onze winkel vind je een volledig assortiment sportieve fietsen, trekking fietsen, commuter bikes en mountainbikes Van Specialized met het Brose motorsysteem. Dit systeem heeft zich aan de top weten te manifesteren. In combinatie met een display van Bloks kun je de snelheid, afstand e.d goed aflezen. Kortom, Specialized levert de meest moderne E-Bikes met de mooiste uitstraling !

11754353_940048996015357_683424350252154

Specialized Vado

SPECIALIZED

Dit is de nieuwe Levo FSR MTB.

Wat krijg je wanneer je een groep Zwitserse genieën bij elkaar zet, ze goed te eten geeft en ze er alles aan laten doen om je nog beter te laten rijden dan je dacht dat mogelijk was? Je krijgt de nieuwe Levo. Nieuw frame. Nieuwe motor. Nieuwe batterij. Next-level software: de nieuwe Turbo Levo weerspiegelt een compleet herontwerp dat niet alleen de lat voor e-MTBs bepaalt, maar ook eigenlijk een hele productcategorie opnieuw definieert. En voor de goede orde, ja, we weten dat dat nogal een statement is. De Levo neemt echter alles wat we hebben geleerd van de ontwikkeling van de nieuwste Stumpjumper en plaatst dit in een lichter, slanker, stijver en ongelooflijk capabel pakket. We hebben de actieradius zelfs met 40% weten te verhogen, en de Levo uitgerust met de meest vloeiende, stilste en krachtigste motor in zijn klasse.https://www.specialized.com/nl/nl/turbo-levo

Uniek aan Specialized is het feit dat ze niet alleen frames of fietsen maken. Specialized is een zeer compleet merk wat nagenoeg alle onderdelen maakt die je jezelf als sportieve fietser kunt bedenken. Of het nu binnenbanden, een fietscomputer of een fullface helm is, ze maken het allemaal. Ons Specialized assortiment is daarom zeer compleet, het zal je zeker verrassen.

Specialized Levo

TURBO VADO

“It’s you, only faster.” Met deze gevleugelde uitspraak introduceerden we enkele jaren geleden onze Turbo technologie. De Turbo Vado 4.0 is nog slimmer dan zijn voorgangers, waardoor we dit concept naar een nog hoger niveau hebben getild. De volledig geïntegreerde Turbo 1.2 of 1.3 motor maakt de Vado tot de snelste en meest comfortabele stadsfiets waar je ooit op hebt gereden. De Rx Street Tune zet het vermogen van de krachtige motor om in soepele, stille en trillingsvrije trapondersteuning. Hoe meer kracht jij levert, hoe meer ondersteuning je van de motor krijgt. Voor de Vado 4.0 hebben we een custom 500Wh batterij ontwikkeld die volledig is geïntegreerd in het frame. Bovendien is de batterij eenvoudig te verwijderen om elders op te laden en op slot te zetten voor extra zekerheid. Met andere woorden, met een topsnelheid van 25 km/u heb je voldoende bereik om van en naar je werk te fietsen, boodschappen te doen of naar dat nieuwe restaurant aan de andere kant van de stad te rijden. We hebben de Vado 4.0 afgemonteerd met Shimano 11-speed componenten, krachtige hydraulische schijfremmen voor uitstekende remprestaties onder alle omstandigheden, een handige bagagedrager en een set spatborden..

De Vado hebben we als testfiets in onze winkel beschikbaar, dus kom gerust eens langs voor een proefrit. https://www.specialized.com/nl/nl/turbo-vado

KTM macina

COMO

Of je er nu in het weekend op uittrekt met de familie, een boodschap in de stad gaat doen of gewoon naar je werk rijdt, de Turbo Como 5.0 brengt je comfortabel en in stijl op je bestemming. De volledig geïntegreerde Turbo 1.2 motor maakt onze Como tot de snelste en meest comfortabele stadsfiets waar je ooit op hebt gereden. Onze Rx Street Tune zet het vermogen van de krachtige motor om in soepele, stille en trillingsvrije trapondersteuning. Hoe meer kracht jij levert, hoe meer ondersteuning je van de motor krijgt. De custom Turbo 500 Wh batterij is naadloos in het frame geïntegreerd, maar kan eenvoudig worden verwijderd om buiten de fiets op te laden. Dankzij deze krachtige batterij heb je vermogen genoeg om in alle comfort de stad te doorkruisen. We hebben de Como voorzien van onze Grond Control Geometry, waardoor je ook zittend in het zadel makkelijk met je voeten bij de grond kunt komen. Qua afmontage hebben ons gefocust op betrouwbaarheid: Shimano 11-speed componenten, krachtige hydraulische schijfremmen, spatborden, een bagagedrager en geïntegreerde voor- en achterlampen. De batterij en motor zijn volledig geïntegreerd in het custom E5 Low-Entry aluminium frame. De motor van de Como is volledig geïntegreerd in het frame en biedt 250 Watt aan vermogen. Custom-getuned voor het rijden in de stad. De motor reageert intuïtief op jouw pedaalkracht: hoe harder jij trapt, hoe meer vermogen de motor levert. Dankzij de interne snaaraandrijving is de motor fluisterstil en vrij van trillingen. De custom 500 Wh of 604Wh batterij is volledig geïntegreerd in het frame, eenvoudig te verwijderen om elders op te laden en op slot te zetten voor extra zekerheid. De batterij communiceert met het scherm en heeft verschillende rijmodi om de efficiëntie en actieradius te optimaliseren.  https://www.specialized.com/nl/nl/turbo-como

KTM macina

TURBO VADO

De Vado is voorzien van een lichtgewicht aluminium frame dat is ontworpen aan de hand van onze Fitness / Transport Geometry. De Specialized 1.2 motor van de Vado is volledig geïntegreerd in het frame en is custom-getuned voor het rijden in de stad. De motor reageert intuïtief op jouw pedaalkracht: hoe harder jij trapt, hoe meer vermogen de motor levert. Dankzij de interne snaaraandrijving is de motor fluisterstil en vrij van trillingen. De custom U1-500 Wh batterij is volledig geïntegreerd in het frame, eenvoudig te verwijderen om elders op te laden en op slot te zetten voor extra zekerheid. De batterij communiceert met het scherm en heeft verschillende rijmodi om de efficiëntie en actieradius te optimaliseren.

Corratec

TURBO LEVO FSR WOMEN

De Turbo Levo serie is er natuurlijk ook voor dames. De geometry is hetzelfde maar de contactpunten van de fiets zijn specifiek dames gerelateerd. Het stuur, het zadel en de banden zijn hier het voorbeeld van.

Women's Turbo

GEEN GRENS TE VER

Met een Specialized E-Bike ga je als snel je grenzen verleggen. Door de controle en rust die deze fietsen geven is je rij-gedrag uniek en een zekerheidje. Trails die voorheen moeilijk te rijden waren lijken nu een speels gemak. Daardoor wordt het biken nog leuker. Ook de afstand van je rit gaat verder dan gedacht. Door de ondersteuning kun je het langer volhouden en door de snelheid ben je al snel verder dan verwacht. Laat staan als we het ook nog over bergop rijden hebben, dit doe je tegenwoordig met een glimlach.


Ik ga akkoord.

Deze site gebruikt cookies om u nog beter van dienst te kunnen zijn.