Beoordeling 9.2 gebaseerd op 199 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

'ONZE MERKEN, ONZE KRACHT'

Een merk toevoegen aan je assortiment, dat gaat niet zo maar. Hierbij hebben wij uitvoerig getest, en geselecteerd. Belangrijk voor ons is: Sportiviteit, gebruiksgemak en innovatie. Alle fietsen die je terug vind in onze E-Bike Store zijn zoals je van ons gewend bent, flitsend en hoogwaardig.

Rings-Goirle specialized conceptstore

De E-bike markt groeit hard. Merken komen en gaan en inmiddels zijn er diverse soorten motorsystemen op de markt. In onze winkel vind je een volledig assortiment sportieve fietsen, trekking fietsen, commuterbikes en mountainbikes met zowel het Brose systeem als ook een Bosch motoren. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld en bevat alles wat je nodig hebt. Of je nu een mountainbike, trekking of stadsfiets zoekt, in diverse prijsklassen kun je bij ons terecht.

11754353_940048996015357_683424350252154

Specialized Vado

SPECIALIZED

Onze liefde voor Specialized gaat ver. Onze nieuwe E-Bike Store gekoppeld aan een Specialized Conceptstore laat dit direct zien. Een van oorsprong Amerikaans merk met Mike Sinyard als oprichter en nog steeds CEO is het een zeer sportief merk wat op alle vlakken in de tweewielerbranche mee speelt zolang het maar snel, sportief en flitsend is.

Alles wat specialized maakt is van het is van het hoogste niveau, en dát is nu precies wat wij ook willen. Meespelen op het hoogste niveau. De beste service, de beste fietsen en de beste beleving.

Uniek aan Specialized is het feit dat ze niet alleen frames of fietsen maken. Specialized is een zeer compleet merk wat nagenoeg alle onderdelen maakt die je jezelf als sportieve fietser kunt bedenken. Of het nu binnenbanden, een fietscomputer of een fullface helm is, ze maken het allemaal. Ons Specialized assortiment is daarom zeer compleet, het zal u zeker verrassen.

Specialized LevoVADO & LEVO

Momenteel maakt Specialized twee series E-bikes. De Vado en het urban model Vado welke geleverd worden in drie verschillende uitvoeringen. De 3.0 en 4.0 bieden ondersteuning tot 25km/h terwijl de 5.0 zelfs tot 45km/h meehelpt. Bijzonder aan de Vado fietsen zijn het gebruik van de zeer stille bijna geruisloze Brose motor welke in combinatie met de eigen Specialized Software en Bloks fietscomputer zeer efficient zijn en een bijzonder sportieve rij-ervaring opleveren. De Vado is écht uniek.

Specialized was zeker niet het eerste fietsmerk wat een E-mountainbike op de markt bracht maar wanneer in 2015 de Levo mountainbikes werden geintroduceerd werd in één klap een nieuwe standaard in de branche neergezet. De Levo fietst als een mountainbike, voelt als een mountainbike en heeft de beleving van een mountainbike. De stille motor, zeer fijne overbrenging en acceleratievermogen en vooral het compleet lege stuur geven je nauwelijks het gevoel dat je op een E-bike zit. Zowel de Vado als de Levo hebben we als testfiets in onze winkel beschikbaar.

KTM macina

KTM

Iedereen kent KTM van de oranje zwarte crossmotoren waar onder andere Nederlander Jeffrey Herlings de één na de andere overwinning mee binnen sleept. Maar het Oostenrijkse KTM is ook al jaren bezig met het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige E-bikes, mountainbikes en racefietsen. Alle KTM fietsen worden in Oostenrijk ontwikkeld en gebouwd. De E-bikes worden altijd geleverd met een Bosch middenmotor systeem en met hoogwaardige afmontage. Technisch gezien zijn de KTM fietsen super hoogwaardig. Voor ons één van de redenen om voor dit merk te kiezen.

KTM macinaMACINA SERIES

Het assortiment KTM fietsen is zeer ruim. In onze winkel beschikken we nu over fietsen uit de Macina serie. Sportieve mountainbike en stadsfietsen met Bosch motorsysteem. Het Hydroforming frame zorgt voor een zeer stabiele rij-eigenschap.

Corratec

CORRATEC

Het Duitse familiebedrijf Corratec is in Nederland nog niet zo bekend maar heeft vooral in het buitenland een rijke historie met onder andere wereldbekeroverwinningen in het mountainbike circuit. Corratec, waar oprichter Konrad Orlbacher nog steeds, net als bij Specialized volledig eigenaar is maakt een breed scala aan fietsen, Van super lichte racefietsen en mountainbikes tot E-bikes in diverse categorieen. In de ruim 26 jaren heeft het familie bedrijf de juiste kennis en ervaring opgedaan. Niet voor niets luid hun huisregel als volgt:

Passion of Cycling 

CORRATEC X-VERT & ACTIVE

De robuste E-mountainbikes van Corratec kom je tegen in het bos onder de naam X-vert en zijn beschikbaar met 650B en 29er wielen, zowel in hardtail als volledig geveerd. De X-Vert fietsen worden altijd uitgerust met Performanceline of Performanceline CX motoren van Bosch. Corratec maakt duidelijk onderscheid tussen heren en dames modellen en maakt zelfs E-bikes in maat XS, iets unieks! Hierdoor is het zelfs al voor kinderen mogelijk om op een E-bike te rijden.

De trekking en touring modellen van Corratec worden Active genoemd en zijn ook uitgerust met een Bosch motorsysteem. Bijzonder aan vooral de fietsen met een lage instap / damesmodel is dat deze zeer strak sturen en erg wendbaar aanvoelen. Dit zorgt voor zeer prettige rij-eigenschappen. Dit komt door de ontwikkeling van de Fusion Tube Edge. Een rit op een Corratec Active line geeft je direct een glimlach.


Ik ga akkoord.

Deze site gebruikt cookies om u nog beter van dienst te kunnen zijn.