Beoordeling 9.3 gebaseerd op 1772 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

'DE MOOISTE ROUTES, SPECIAAL VOOR JOU GEMAAKT'

Onze winkel ligt in een zeer mooie omgeving. Omringd door  bossen en natuur en vlakbij de Belgische grens waar je de wielerallure tegemoet komt. Speciaal daarom hebben we onze favoriete fietsrondes voor je in kaart gebracht zodat je na een bezoek aan de winkel niet meteen naar huis hoeft maar eerst nog een lekker rondje kunt fietsen. Dat doen we tenslotte allemaal het liefst.

Rings-Goirle specialized conceptstore

Voor elk niveau, race en mountainbike hebben we diverse routes samengesteld welke bijna allemaal vertrekken vanuit de winkel. Ben je van plan één van de routes te gaan fietsen en heb je hier vragen over? Neem dan gerust contact op of kom langs in de winkel we updaten je gps, laden de routes in en sturen je met een gevulde bidon op pad. Wil je in het buitenland gaan fietsen en twijfel je over de routes? Vraag dan bij één van onze werknemers raadt, niet alleen hebben zij veel verstand van het in kaart brengen van GPS routes maar ook hebben ze samen al over de hele wereld gefietst.

Geen GPS apparaat? Geen probleem. We beschikken over een Wahoo Element. Een zeer uitgebreide navigatiecomputer die je moeiteloos door de bossen of over de onbekende wegen leidt.


Grensroute

Grensroute (racefiets) +/- 100km

Deze route kiest de mooiste en meest gebruikte wielerwegen uit de omgeving. Door de mooie bossen van Alphen/Chaam rijdt je onderlangs Breda om vervolgens door het Belgische land terug richting Goirle te rijden. Je doorkruist diverse dorpjes met legio aan koffiestops. Wij raden aan om na ongeveer 65 kilometer in de remmen te knijpen. Je bent dan aanbeland in Baarle-Nassau. Gedurende de rit rijdt je continue over verkeersarme wegen en mooie bossen. Afwisselend door Nederland en Belgie.

Download hier de route:

GPX / FIT / GPSIES

Rings-Goirle specialized conceptstore

Smockelaersroute

 Smockelaersroute (racefiets) +/- 65km 

Onze winkel ligt direct aan een zeer groot en mooi bosgebied. Rijd je weg vanaf onze parkeerplaats dan leiden we je met deze route rechtstreeks door de mooiste natuur en minder bekende wegen. Over deze wegen die vroeger werden gebruikt om smokkelwaar de Belgische grens over te krijgen rijden we richting de landerijen van de Utrecht. Mogelijkheid tot pauze is er bij het boscafe In den Bockenreyder.

Download hier de route:

GPX / FIT / GPSIES

smokkelroutekaart

Testroute

Testtrack (racefiets) +/- 35km

Heb je na een winkelbezoek weinig tijd en wil je toch een kort ritje maken? Of wil je eens ervaren hoe een Venge of Roubaix fietst en wil je dit op een mooie, rustige gevarieerde ronde doen? Kies dan deze route. De Testtrack is niet te lang, bevat allerlei ondergronden van asfalt tot kasseien en laad de drukke wegen links liggen. Ondanks de kortere route toch nog behoeft aan koffie? Voordat je Goirle terug in rijd passeer je de Roovertsche Leij. Vraag vooraf even naar onze koffiebon, dan is de koffie gratis!

Download hier de route:

GPX / FIT / GPSIES

testroute

MTB dorst

Dorst (mountainbike) +/- 35km

In de omgeving van Boswachterij Dorst liggen inmiddels drie mooie vaste routes. Met deze GPS route linken we ze alle drie aan elkaar met als bonus de mooie paadjes van het nabij gelegen Surae. De auto kun je neerzetten bij Cafe Beum. Naderhand kun je hier genieten van allerlei lekkers. Ga je vanuit onze winkel rechtstreeks naar Dorst? Scoor dan aan de balie een koffiebon!

Heb je geen GPS? Geen probleem, de drie routes staan perfect uitgepeild en zijn één lange rollercoaster. De start van de route is van af Cafe Beum gemakkelijk te vinden.

Download hier de route:

GPX / FIT / GPSIES

mtb route dorst

Rings-Goirle specialized conceptstore

Drunense Duinen (mountainbike) +/- 25km

De vaste route door de Loonse en Drunense Duinen is al jarenlang één van de meest gebruikte mountainbikeroutes uit onze omgeving. De route biedt eigenlijk alles. Non stop singletrail en bijvoorbeeld kleine hoogteverschillen terwijl het bereidbaar is voor iedereen. De vaste route kun je het beste beginnen van af Cafe de Rustende jager. Hier kun je niet alleen wat eten en drinken, je kunt er ook fietsen huren wanneer je een bekende mee wilt nemen die zelf nog geen mountainbike heeft. 

Let op!: Om te mogen fietsen in de Loonse en Drunense duinen dien je te beschikken over een geldig vignet.

Download hier de route:

GPX / FIT / GPSIES

Sinds kort is er ook een tweede kortere route. Ook nu kun je vertrekken bij de Rustende Jager. 

Drunense duinen

Het geheim van Gorp

Gorp & Roovert (mountainbike) +/- 35km

Geen trek om met de auto op pad te gaan? Dat hoeft ook niet. Vanuit onze winkel kun je rechtstreeks de bossen in voor een rit dwars door de bossen van Goirle, Hilvarenbeek en Esbeek. Deze bossen strekken zich uit over de gehele omgeving. Fietsen door de bossen van Goirle mag bijna overal maar houdt rekening met wandelaars.

Download hier de route:

GPX / FIT / GPSIES

Gorp en roovert

Alphen

Alphentour (mountainbike) +/- 55km

Ten oosten van Goirle ligt het kerkdorp Alphen. Via de Regte Heide rijd je in no-time rondom de plas van recreatiegebied 't Zand. Hier ligt het vol met mooie singletracks, doorsteekjes en ook een vaste route.

Deze route laat je alle mooie paden zijn. Vooral in de zomer kan het druk zijn met badgasten en wandelaars. Houd hier rekening mee. Zin in een lekkere ijsco of koffie? Café restaurant de Villa in Alphen is prima geschikt voor een stop.

Download hier de route:

GPX / FIT / GPSIES

Rings-Goirle specialized conceptstore

Rings-Goirle specialized conceptstore

Limburg Epic (mountainbike) +/- 150km

Ken je de vaste routes in Nederland inmiddels wel? Denk je dat je in Limburg de weg kent en kijk je niet op van wat kilometers of hoogtemeters? De Limburg Epic is dé mountainbiketrail van Nederland. In ruim 150 kilometer overbrug je ruim 4000 hoogtemeters! Een belachelijk aantal en iets wat je normaal alleen in grote alpentochten tegenkomt. Je zult begrijpen dat deze route niet over brede paden en gebruikelijke paden loopt. De Limburg Epic is een aaneenschakeling van de mooiste, meest onbekende paden die er in Zuid-Limburg te vinden zijn.

De GPS route van de Limburg Epic staat niet online omdat deze door diverse privébossen loopt. Éénmaal per jaar wordt deze tocht georganiseerd verreden. De route is mooi van start tot finish, dus is 150 kilometer je iets te gortig? rijdt dan zolang je kan.

Meer info over de Limburg Epic:

FACEBOOKPAGINA


Ik ga akkoord.

Deze site gebruikt cookies om u nog beter van dienst te kunnen zijn.