Atelier Pfeiffer
Rings-Goirle Logo

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 1835 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

'LEVE DE KOERS'

Al ruim dertig jaar delen wij de passie voor de wielersport met onze klanten. Dit doen wij niet alleen door de beste service en hulp te bieden aan toerfietsers maar vooral ook door het ondersteunen van wielerclubs en individuele (semi)professionele atleten. Zo reed Boy van Poppel in zijn jonge jaren in de Wereldkampioentrui rond met onze naam er op. Dagelijks pruttelt onze koffie automaat non-stop voor de talloze profrenners die komen bijkletsen op de balie van de werkbank. Daarnaast hebben we diverse bekende Nederlanders die als Rings Ambassadeurs rondrijden.

Rings-Goirle specialized conceptstore

werkplaats.jpg

Jorik van Egdom

Jorik staat te boek als het grote Triathlontalent van Nederland. In 2016 wist Jorik niet één maar op drie verschillende onderdelen Wereldkampioen te worden! Jorik is de onbetwiste kopman van het Triteam en heeft grote ambities om door te groeien naar te internationale top.  

                                                                                                                                          

Axel van de Broeck

Axel van de Broeck is afkomstig uit het Belgische Ravels. Het is een super talent van pas 14 jaar oud. Axel is meervoudig Belgisch Kampioen op zowel de weg als ook in het veld. Hij won meerdere keren het Kampioenschap in de disipline Cyclo Cross en mountainbike XC, maar ook op de weg reed hij al enkele titels bij elkaar. Op zijn Epic HT rijdt Axel de mounatinbike wedstrijden. Tijdens het cross seizoen beschikt hij over super lichte SW Crux fietsen en op de weg gaat hij er vaak vandoor op zijn SW Tarmac Sagan. Volg Axel op weg naar zijn droom... wij ondersteunen hem daar graag in.

Rings-Goirle specialized conceptstore

Mitchell Huenders

In klassiekers, op de wielerbaan, met de handen in de lucht over de streep tijdens een criterium, een streetrace of tijdens een cyclocross. onze 'Mitch' zie je overal. Deze coureur uit Noord-Holland heeft ons gevonden tijdens de 6-daagse van Tilburg een aantal jaren terug en vertegenwoordigt onze naam in tal van wielerdisciplines. Onze 'Mitch' is een geweldige renner die de koers kan lezen en schrijven.

werkplaats.jpg

Leo Alkemade

Leo Alkemade is o.a bekend van de TV programma's Sluipschutters en Foute Vrienden. Maar in zijn vrije tijd zit Leo sinds kort veel op zijn nieuwe Tarmac Expert Disc. Na veel trainingen is Leo samen met een aantal BN-ers 3 keer de Mont Ventoux opgereden, telkens van een andere kant. Malaussene, Bedoin en Sault. Leo wist zelfs als eerste boven te komen ! Een topprestatie... Op zijn Instagram kun je Leo volgen, zelfs tijdens zijn trainingen in zijn Rings outfit.  

                                                         

Rings-Goirle specialized conceptstore

Frans Bauer

Frans Bauer, zanger en presentator van diverse TV programma's is ook een fervent fietser. Frans moet natuurlijk in topconditie zijn en traint veel op zijn Sirrus carbon. Dit doet hij in het bekende shirt van Rings. Sinds kort is ook zijn vrouw Mariska helemaal gek van fietsen. Samen toeren ze graag door het Brabantse land.

werkplaats.jpg

Rian Donders

Rian Donders runt samen met haar broer Roy Donders een mooie modewinkel in het centrum van Tilburg. Wielersport is in de familie Donders altijd heel belangrijk geweest. Vroeger reed Opa Donders velen kilometers op zijn racefiets en volgde ze alle wedstrijden. Daardoor besloot Rian afgelopen jaar ook weer te gaan fietsen. Op haar Ruby Comp carbon traint ze graag. Ze besloot zelfs om in te schrijven voor de Alpe d'Huzes en reed knap naar de top !   

     

Rings-Goirle specialized conceptstore

                                                   

Guus Meeuwis

Met een koffer vol bekroonde platen en een recordaantal stadionconcerten op zijn naam, is Guus Meeuwis een van de grootste artiesten van ons land. Zijn verhaal begint in 1995 als hij uit het niets op #1 in de hitlijsten opduikt met een liedje dat hij in eerste instantie voor zichzelf had willen houden. Per ongeluk in het artiestenvak gerold, maar bijna 25 jaar en ruim 50 stadionconcerten later niet meer weg te denken uit de Nederlandse top. “Meeuwis zoekt niet het grote drama, maar de alledaagse pracht, schoonheid en het gewone. Hij behoort tot de absolute top van de makers van het Nederlandse lied”, aldus het juryrapport bij de toekenning van de Edison voor Beste Mannelijke Popartiest. Zoals wellicht iedereen weet komt Guus uit Tilburg. Het is dan ook niet vreemd dat Guus ook gekozen heeft voor Rings Goirle. In zijn voorbereidingen op o.a de grandioze GROOTS concerten en diverse andere optredens traint Guus graag op zijn Specialized Tarmac. Dit doet hij met regelmaat samen met zijn maatje Leo Alkemade.

Samen zijn ze vaak op pad en komen ze regelmatig voor een koffiestop naar onze winkel. Daar kun je ze dus treffen onder het genot van een lekkere kop koffie.

werkplaats.jpg

Lokale ambassadeurs

Al sinds jaar en dag heeft onze winkel een wedstrijdteam dat zich vertegenwoordigt in regionale en landelijke mountainbike en cyclocross wedstrijden. Onze renners rijden niet week in week uit enkel koersen maar verzorgen ook mountainbikeclinics of rijden mooie uitdagende Marathons in het buitenland. Daarnaast zijn wij ook trotse sponsor van diverse fietsgroepen: Yellow Stripes uit Goirle, De Benen Moeten Het Doen uit Rijen, de MTB groep uit Hilvarenbeek; de Versleten binnenband en een nieuwe groep die leden heeft uit het hele land met de ludieke naam: Op Zondag Kunnen We Niet

Rings-Goirle specialized conceptstore

Amarant Team Mont-Ventoux

Met dit mooie project ondersteunen we een groep jongeren die wonen en werken in zorg instelling Amarant in Tilburg. Allemaal zijn ze fanatiek begonnen met trainen en fietsen met maar een doel in gedachte, samen naar de top.

Een geweldig initiatief ! Het is een goede groep fietsers dit jaar. De eersten bereiken de top na 1 uur en 44 minuten. Dat is niet waar het om gaat, maar wel heel knap. Al snel volgen de volgende deelnemers. De laatste km’s zijn zwaar en het is mooi om te zien hoe buddy’s een hand in de rug leggen en zo letterlijk een duwtje in de rug geven om weer een grens over te gaan, want dat moet bijna iedereen om boven te komen. De extra uitdaging van deze editie was het naar de top brengen van de tandem. Het plan was om bij Chalet Reynard te wisselen van buddy, het ging echter zo goed, dat er werd doorgereden. In de laatste km sluiten twee buddy’s aan om de tandem mee te duwen. Na ongeveer 3 uur fietsen is ook de laatste deelnemer boven. Op de top komen de emoties los. Leeg van het fietsen omarmen buddy’s en deelnemers elkaar, familie, vrienden en bekenden. Iedereen pinkt een traantje weg. Een enorme prestatie van alle deelnemers, maar ook zeker van de buddy’s! We nemen het hoogtebord op de Ventoux in beslag en het mediateam legt alles vast op foto en film .......voor later. Het was een geweldige week, we hebben ontwikkelingen bij deelnemers gezien die we nooit hadden kunnen bedenken of voorspellen. Als projectleiders hebben we de bevestiging gekregen dat de mix van buddy’s met en zonder zorg achtergrond enorm waardevol is voor het project. Iedereen zal nog lang terugkijken op deze mooie ervaring.

Rings-Goirle specialized conceptstore

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken functionele en analytische cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.