Beoordeling 9.2 gebaseerd op 190 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

'LEVE DE KOERS'

Al bijna dertig jaar delen wij de passie voor de wielersport met onze klanten. Dit doen wij niet alleen door de beste service en hulp te bieden aan toerrenners maar vooral ook door het ondersteunen van wielerclubs en individuele (semi)professionele atleten. Zo reed Boy van Poppel in zijn jonge jaren in de Wereldkampioentrui rond met onze naam er op. Dagelijks pruttelt onze koffie automaat non-stop voor de talloze profrenners die komen bijkletsen op de balie van de werkbank.

Rings-Goirle specialized conceptstore

werkplaats.jpg

Jorik van Egdom

Jorik staat te boek als het grote Triathlontalent van Nederland. In 2016 wist Jorik niet één maar op drie verschillende onderdelen Wereldkampioen te worden! Jorik is de onbetwiste kopman van het Triteam en heeft grote ambities om door te groeien naar te internationale top.  

                                                                                                                                          

Floor van den Brandt

'Ik ben Floor van den Brandt, langebaan schaatsster en kom uit Brabant. Daar waar je mooie Specialized fietsen kan kopen bij Rings in Goirle. In de winter schaats ik op alle schaatsbanen over de hele wereld voor World Cups en WK’s. De kortste schaatsafstand is echt mijn ding, de 500 meter. Je zou het niet denken maar hiervoor maak ik de hele zomer veel fietsuren. Schaatsen vind ik natuurlijk het allerleukst om te doen maar als ik dan toch heel veel moet trainen op de fiets, Dan natuurlijk op een mooie Specialized van Rings Goirle. Dat maakt het fietsen net wat leuker!' Floor van den Brandt ondersteunen wij tegenwoordig met een hele mooie Specialized Amira racefiets.

Rings-Goirle specialized conceptstore

Mitchell Huenders

In klassiekers, op de wielerbaan, met de handen in de lucht over de streep tijdens een criterium, een streetrace of tijdens een cyclocross. onze 'Mitch' zie je overal. Deze coureur uit Noord-Holland heeft ons gevonden tijdens de 6-daagse van Tilburg een aantal jaren terug en vertegenwoordigd onze naam in tal van wielerdisciplines. Onze 'Mitch' is een geweldige renner die de koers kan lezen en schrijven

Rings-Goirle specialized conceptstore

Tri-Team Rotterdam

Zwemmen, fietsen en rennen. De jongens van het Triteam zijn razendsnel in alles wat ze doen en beschikken alle over multitalent. In de team, sprint en Olympische discipline behoren ze landelijk bij de top en zelfs Europees zijn het grote kleppers. Het Tri-Team wist de afgelopen twee jaar landskampioen te worden.

Rings-Goirle specialized conceptstore

Eric Mijnster

Fietser, blogger, schrijver en vooral levensgenieter. Eric leeft in en voor de bergen en laat dat iedereen weten met zijn mooie verhalen en plaatjes. Eric woont in een bus en woont dus daar waar de zon schijnt. Wij ondersteunen Eric omdat hij inspireert en enthousiasmeert. Eric reed dit jaar de Route de Grand Alpes non stop. Ofwel de gehele alpen door met talloze cols zonder te slapen. Living the dream noemt hij dat. 

Rings-Goirle specialized conceptstore

Lokale ambassadeurs

Al sinds jaar en dag heeft onze winkel een wedstrijdteam dat zich vertegenwoordigt in regionale en landelijke mountainbike en cyclocross wedstrijden. Onze renners rijden niet week in week uit enkel koersen maar verzorgen ook mountainbikeclinics of rijden mooie uitdagende marathons in het buitenland.

werkplaats.jpg

WTC De Hellen

Woon je in Goirle en wil je in groepsverband lekker fietsen. Dan is WTC de Hellen je club. In diverse groepen en bijna iedere dag kan er in clubverband gefietst worden op diverse niveau's en dat ondersteunen wij graag.

Rings-Goirle specialized conceptstore

TWC Pijnenburg

De grootste wedstrijdvereniging van Tilburg dragen wij al jaren een warm hart toe. Diverse grote talenten zijn bij Pijnenburg begonnen en doorgestroomt naar de top. Denk bijvoorbeeld aan de broertjes van Poppel.

TWC Pijnenburg heeft een grote groep jeugdleden en biedt een mooi programma om talent te ontwikkelen.

Rings-Goirle specialized conceptstore

Amarant Team Mont-Ventoux

Met dit mooie project ondersteunen we een groep jongeren die wonen en werken in zorg instelling Amarant in Tilburg. Allemaal zijn ze fanatiek begonnen met trainen en fietsen met maar een doel in gedachte, samen naar de top.

Een geweldig initiatief !


Ik ga akkoord.

Deze site gebruikt cookies om u nog beter van dienst te kunnen zijn.