Beoordeling 9.1 gebaseerd op 496 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

'LEVE DE KOERS'

Al ruim dertig jaar delen wij de passie voor de wielersport met onze klanten. Dit doen wij niet alleen door de beste service en hulp te bieden aan toerfietsers maar vooral ook door het ondersteunen van wielerclubs en individuele (semi)professionele atleten. Zo reed Boy van Poppel in zijn jonge jaren in de Wereldkampioentrui rond met onze naam er op. Dagelijks pruttelt onze koffie automaat non-stop voor de talloze profrenners die komen bijkletsen op de balie van de werkbank. Daarnaast hebben we diverse bekende Nederlanders die als Rings Ambassadeurs rondrijden.

Rings-Goirle specialized conceptstore

werkplaats.jpg

Jorik van Egdom

Jorik staat te boek als het grote Triathlontalent van Nederland. In 2016 wist Jorik niet één maar op drie verschillende onderdelen Wereldkampioen te worden! Jorik is de onbetwiste kopman van het Triteam en heeft grote ambities om door te groeien naar te internationale top.  

                                                                                                                                          

Floor van den Brandt

'Ik ben Floor van den Brandt, langebaan schaatsster en kom uit Brabant. Daar waar je mooie Specialized fietsen kan kopen bij Rings in Goirle. In de winter schaats ik op alle schaatsbanen over de hele wereld voor World Cups en WK’s. De kortste schaatsafstand is echt mijn ding, de 500 meter. Je zou het niet denken maar hiervoor maak ik de hele zomer veel fietsuren. Schaatsen vind ik natuurlijk het allerleukst om te doen maar als ik dan toch heel veel moet trainen op de fiets, Dan natuurlijk op een mooie Specialized van Rings Goirle. Dat maakt het fietsen net wat leuker!' Floor van den Brandt ondersteunen wij tegenwoordig met een hele mooie Specialized Amira racefiets.

Rings-Goirle specialized conceptstore

Mitchell Huenders

In klassiekers, op de wielerbaan, met de handen in de lucht over de streep tijdens een criterium, een streetrace of tijdens een cyclocross. onze 'Mitch' zie je overal. Deze coureur uit Noord-Holland heeft ons gevonden tijdens de 6-daagse van Tilburg een aantal jaren terug en vertegenwoordigt onze naam in tal van wielerdisciplines. Onze 'Mitch' is een geweldige renner die de koers kan lezen en schrijven.

werkplaats.jpg

Leo Alkemade

Leo Alkemade is o.a bekend van de TV programma's Sluipschutters en Foute Vrienden. Maar in zijn vrije tijd zit Leo sinds kort veel op zijn nieuwe Tarmac Expert Disc. Na veel trainingen is Leo samen met een aantal BN-ers 3 keer de Mont Ventoux opgereden, telkens van een andere kant. Malaussene, Bedoin en Sault. Leo wist zelfs als eerste boven te komen ! Een topprestatie... Op zijn Instagram kun je Leo volgen, zelfs tijdens zijn trainingen in zijn Rings outfit.  

                                                         

Rings-Goirle specialized conceptstore

Frans Bauer

Frans Bauer, zanger en presentator van diverse TV programma's is ook een fervent fietser. Frans moet natuurlijk in topconditie zijn en traint veel op zijn Sirrus carbon. Dit doet hij in het bekende shirt van Rings. Sinds kort is ook zijn vrouw Mariska helemaal gek van fietsen. Samen toeren ze graag door het Brabantse land.

werkplaats.jpg

Rian Donders

Rian Donders runt samen met haar broer Roy Donders een mooie modewinkel in het centrum van Tilburg. Wielersport is in de familie Donders altijd heel belangrijk geweest. Vroeger reed Opa Donders velen kilometers op zijn racefiets en volgde ze alle wedstrijden. Daardoor besloot Rian afgelopen jaar ook weer te gaan fietsen. Op haar Ruby Comp carbon traint ze graag. Ze besloot zelfs om in te schrijven voor de Alpe d'Huzes en reed knap naar de top !   

     

Rings-Goirle specialized conceptstore

                                                   

Lokale ambassadeurs

Al sinds jaar en dag heeft onze winkel een wedstrijdteam dat zich vertegenwoordigt in regionale en landelijke mountainbike en cyclocross wedstrijden. Onze renners rijden niet week in week uit enkel koersen maar verzorgen ook mountainbikeclinics of rijden mooie uitdagende Marathons in het buitenland.

Daarnaast zijn wij ook trotse sponsor van diverse fietsgroepen: Yellow Stripes uit Goirle, De Benen Moeten Het Doen uit Rijen en een nieuwe groep die leden heeft uit het hele land met de ludieke naam: Op Zondag Kunnen We Niet.

werkplaats.jpg

WTC De Hellen

Woon je in Goirle en wil je in groepsverband lekker fietsen. Dan is WTC de Hellen je club. In diverse groepen en bijna iedere dag kan er in clubverband gefietst worden op diverse niveau's en dat ondersteunen wij graag.

Rings-Goirle specialized conceptstore

TWC Pijnenburg

De grootste wedstrijdvereniging van Tilburg dragen wij al jaren een warm hart toe. Diverse grote talenten zijn bij Pijnenburg begonnen en doorgestroomd naar de top. Denk bijvoorbeeld aan Boy en Danny van Poppel, Gerben de Knegt, Timo Roosen en Sam Oomen.

TWC Pijnenburg heeft een grote groep jeugdleden en biedt een mooi programma om talent te ontwikkelen.

Rings-Goirle specialized conceptstore

Amarant Team Mont-Ventoux

Met dit mooie project ondersteunen we een groep jongeren die wonen en werken in zorg instelling Amarant in Tilburg. Allemaal zijn ze fanatiek begonnen met trainen en fietsen met maar een doel in gedachte, samen naar de top.

Een geweldig initiatief ! Het is een goede groep fietsers dit jaar. De eersten bereiken de top na 1 uur en 44 minuten. Dat is niet waar het om gaat, maar wel heel knap. Al snel volgen de volgende deelnemers. De laatste km’s zijn zwaar en het is mooi om te zien hoe buddy’s een hand in de rug leggen en zo letterlijk een duwtje in de rug geven om weer een grens over te gaan, want dat moet bijna iedereen om boven te komen. De extra uitdaging van deze editie was het naar de top brengen van de tandem. Het plan was om bij Chalet Reynard te wisselen van buddy, het ging echter zo goed, dat er werd doorgereden. In de laatste km sluiten twee buddy’s aan om de tandem mee te duwen. Na ongeveer 3 uur fietsen is ook de laatste deelnemer boven. Op de top komen de emoties los. Leeg van het fietsen omarmen buddy’s en deelnemers elkaar, familie, vrienden en bekenden. Iedereen pinkt een traantje weg. Een enorme prestatie van alle deelnemers, maar ook zeker van de buddy’s! We nemen het hoogtebord op de Ventoux in beslag en het mediateam legt alles vast op foto en film .......voor later. Het was een geweldige week, we hebben ontwikkelingen bij deelnemers gezien die we nooit hadden kunnen bedenken of voorspellen. Als projectleiders hebben we de bevestiging gekregen dat de mix van buddy’s met en zonder zorg achtergrond enorm waardevol is voor het project. Iedereen zal nog lang terugkijken op deze mooie ervaring.

Rings-Goirle specialized conceptstore


Ik ga akkoord.

Deze site gebruikt cookies om u nog beter van dienst te kunnen zijn.