Beoordeling 9.2 gebaseerd op 167 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

'LEARN & RIDE'

Met de handen in het haar turend naar het scherm, kijkend naar de zoveelste instructievideo. Ga je judo beoefenen dan krijg je les, wanneer je het tennisveld betreed doe je dat met een instructeur en wanneer je gaat mountainbiken zet je een helm op en rijd je het bos in....

Rings-Goirle specialized conceptstore

Wielrennen en mountainbiken zijn in allerlei opzichten technische sporten, Zowel de techniek van de fiets als op de fiets is iets waar veel winst in te behalen is. Om nog maar te zwijgen over het psychische voordeel aan de start van je eerste wedstrijdje wanneer je weet dat je bril over in plaats van onder de helmbandjes hoort. In 2018 introduceren wij wederom de Rings-Academy. Onder deze naam organiseren we diverse Events & Clinics. Om iets van op te steken of gewoon om samen te genieten van het fietsen.

We starten onze evenementen kalender met 2 mooie Test Events. Zowel voor de racefietsers en mountainbikers als ook voor iedereen die eens een testrit wil ervaren op een super moderne E-Bike, touring of MTB. De ideale mogelijkheid om eens te ervaren welk model het beste bij je past ! 

streetrace_header.jpg

 

RINGS TEST THE BEST.

Op woensdag 25 April a.s organiseren wij in samenwerking met Specialized een groots test event. Gewoon in Goirle op de Poppelseweg 1-02.
De kans om alle nieuwe modellen racefietsen en mountainbikes gratis te testen.

De nieuwe Tarmac, Roubaix, Diverge, maar ook de dames modellen race zoals de Ruby kan getest worden op een mooie route die wij voor u zullen uitpijlen in onze mooie omgeving.

Naast de racefietsen zullen ook de nieuwste mountainbike testfietsen aanwezig zijn zoals de nieuwe Epic, de aluminium Chisel en de Epic hardtail.
Uiteraard kun je meteen genieten van een gaaf rondje in de bossen van Goirle e.o.

De inschrijving van onze Test the Best is heel eenvoudig... je meld je aan door middel van een mail te sturen naar onderstaand adres met daarin jouw naam, adres en telefoonnummer. Je ontvangt vervolgens een mail ter bevestiging van jouw deelname. mailto: info@rings-goirle.nl

Testen kan de hele dag, vanaf 12.00 uur staan alle modellen klaar tot aan 's avonds 20.00 uur. Dus als je die dag druk bent heb je ook na het werk nog even de kans om te rijden.

Datum: Woensdag 25 April 2018

Inschrijfkosten: GRATIS
Starttijd tussen 12:00 u tot 20:00 u
Start - finish locatie: Rings-Goirle Poppelseweg 1-02 5051 PL Goirle

Rings-Goirle specialized conceptstore

TEST EVENT E-BIKE.

Op vrijdag en zaterdag 30 en 31 maart a.s organiseren wij 2 testdagen voor E-Bikes. Komt u ook de nieuwste modellen uit de 2018 collectie GRATIS testen ? Bijvoorbeeld de Specialized Turbo Vado en Como.

Naast de Specialized collectie zal Corratec ook aanwezig zijn met hun test e-bikes. U kunt dus meerdere merken testen met verschillende motoren. Wij hebben natuurlijk een leuke route uitgepijld zodat u alle met volle aandacht kunt genieten van de testrit. Op beiden dagen kunt u zonder vooraf in te schrijven langskomen. Na het testen van de diverse E- Bikes is er tijd voor een heerlijk kopje koffie of thee met gebak in ons nieuwe Toer Café. Daar kunnen we uw natuurlijk meteen uw ervaringen bespreken.

Datum: 30 en 31 Maart 2018

Tijd: vrijdag en zaterdag van 9-17 uur.
Locatie: winkel Poppelseweg 1-02 Goirle

werkplaats.jpg

NK STREETRACE GOIRLE

2e Pinksterdag, 21 Mei staat de 8e Streetrace Goirle op de agenda.
Ook dit jaar gaan de mountainbikers weer strijden om het Nederlands Kampioenschap.

De volledige dag zullen spannende wedstrijden in diverse categoriëen elkaar afwisselen en wordt er gestreden om de Nationale titel. Kinderen, heren, dames en zelfs oud-profrenners komen aan het vertrek. Alles omlijst met diverse optredens en activiteiten. Ben jij een mountainbiker zonder licentie en lijkt een wedstrijd rijden je wel leuk? Iedereen die wel eens op de mountainbike zit en het leuk vindt om ook eens mee te doen aan zoiets spectaculairs als de Streetrace Goirle kan zich via de site aanmelden.

Het evenement is inmiddels erg populair en trok in 2017 een record aantal toeschouwers, ruim 11.000 enthousiaste mensen schreeuwden de kampioenen over de streep.

Aan de start bij de wedstrijd met ex-profs dit jaar oa: Michael Boogerd, Gert Jakobs, Erik Breukink, Sven Vanthourenhout, Bart Aernouts en velen anderen.

Kom allemaal naar het centrum van Goirle om deze spectaculaire dag mee te maken. Kijk ook voor alle informatie op de vernieuwde website:

www.streetracegoirle.nl

Datum: Maandag 2e Pinksterdag, 21 Mei

Locatie: Tilburgseweg Goirle.


Ik ga akkoord.

Deze site gebruikt cookies om u nog beter van dienst te kunnen zijn.