Beoordeling 9.1 gebaseerd op 95 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

'LEARN & RIDE'

Met de handen in het haar turend naar het scherm, kijkend naar de zoveelste instructievideo. Ga je judo beoefenen dan krijg je les, wanneer je het tennisveld betreed doe je dat met een instructeur en wanneer je gaat mountainbiken zet je een helm op en rijd je het bos in....

Rings-Goirle specialized conceptstore

Wielrennen en mountainbiken zijn in allerlei opzichten technische sporten, Zowel de techniek van de fiets als op de fiets is iets waar veel winst in te behalen is. Om nog maar te zwijgen over het psychische voordeel aan de start van je eerste wedstrijdje wanneer je weet dat je bril over in plaats van onder de helmbandjes hoort. In 2016/2017 introduceren wij wederom de Rings-Academy. Onder deze naam organiseren we diverse events & clinics. Om iets van op te steken of gewoon om samen te genieten van het fietsen.

Inmiddels staan er een aantal evenementen rotsvast op de kalender. De Streetrace is landelijk bekend en onze clinics worden druk bezocht. Onderstaand vind je alle aankomende evenementen.

streetrace_header.jpg

 

Rings Rally

RINGS RALLY

Dit jaar organiseren we niet één maar twee mooie mountainbike evenementen. Buiten de inmiddels bekende Streetrace midden in het dorp is dit jaar de 2e Rings Rally.

Genieten van het fietsen op een avontuurlijke manier en afsluiten met een hapje & drankje. Dat is wat de Rings Rally in het kort inhoudt.
Een kruising tussen een puzzeltocht, en toertocht. Schrijf jezelf in, alleen of met een team van meerdere personen (aan te raden). Bij vertrek wordt een plattegrond en verschillende foto's van de te vinden locaties verstrekt en het doel is om zelf in het bos de juiste locaties te vinden. De te rijden route is vrij en de volgorde van de te vinden punten ook. Rijd je trefzeker dan is de rijtijd +/- 90/120 minuten en kun je snel genieten op het terras van een lekker koud biertje. Is navigeren niet je sterkste punt dan kan de rit wat langer duren of is het raadzaam een goede navigator in te schakelen.

Bij iedere fotolocatie is een letter opgehangen die samen een woord vormen. Ben je terug bij start / finish en heb je het juiste woord geraden? Ook dan staat een koud biertje op je te wachten. De ideale zaterdagavond volgens ons.

De Rings-Rally is een kleinschalig evenement waar aan iedereen met een mountainbike+valhelm kan deelnemen. Plezier staat voorop, snelheid is niet van belang.

Datum: Voorjaar 2018

Inschrijfkosten bedragen €5,- 

Starttijd tussen 17:00 - 18:00

Start - finish locatie:
Rings-Goirle Poppelseweg 1-02 5051 PL Goirle

Inschrijving volgt...

 

Rings-Goirle specialized conceptstore

REDBULL RAMPAGE EVENTNIGHT

In samenwerking met Redbull Nederland en Specialized gaan we live naar Utah! We toveren onze bar om tot bioscoop en kijken samen naar de hoogste sprongen en de ziekste drops. Even genoeg gezien? Test dan één van de vele all mountain testbikes van Specialized Bicycles die we speciaal voor deze avond in huis hebben. Kom jij ook? BBQ en drankje zijn inclusief..

De Redbull Rampage is HET mountainbike freeride event van het jaar. Iedereen kent de filmpjes van crashende bikers in de bergen van Utah. Dit jaar gaan we samen genieten van de mooiste lijnen en grootste sprongen die de rijders voor ons gegraven en bedacht hebben.

Datum: 27 Oktober

Tijd: 17:00
Poppelseweg 1-02 Goirle

werkplaats.jpg

MTB NIGHTRIDE

Mountainbiken in het donker. Genieten van de bestaande paden maar in een nieuwe dimensie.

We starten om 19:00 uur vanuit de winkel voor een mountainbikerit van +/- 2 uur door de bossen en over de weg. We zullen naar gelang de grootte van de groep splitsen wanneer nodig.

Zorg voor goede verlichting op de fiets en bij voorkeur op de helm. Niet alleen om gezien te worden maar vooral om te zien! Wanneer je geen verlichting hebt adviseren wij je graag bij de juiste keuze. 

Aktie: doe je mee ? dan krijg je 20% KORTING op de aankoop van verlichting.

Aanmelden is noodzakelijk. Iedereen is natuurlijk welkom.
Deelname is vijf euro inclusief koffie en een heerlijke versnapering...

Datum: 21 November

Tijd: 19:00
Poppelseweg 1-02 Goirle

Inschrijven: info@rings-goirle.nl


Ik ga akkoord.

Deze site gebruikt cookies om u nog beter van dienst te kunnen zijn.