Atelier Pfeiffer
Rings-Goirle Logo

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 2105 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Etxeondo Shirt KM Beira Men DIV kleuren
Etxeondo Shirt KM Beira Men DIV kleuren
Etxeondo Shirt KM Beira Men DIV kleuren
Etxeondo Shirt KM Beira Men DIV kleuren

Etxeondo Shirt KM Beira Men DIV kleuren

32754
Beschikbaar in een andere variatie
€ 129,00
Incl. BTW

Gesmeed in de hitte van het professionele circuit

Kleur
  • BLACK
  • RED
  • Emelrald Green
Maat
  • M
  • L
  • XL
  • XXL


Microsystem Airplus en Microsystem Performance-technologie combineren een ultralichte, super ademende, sneldrogende, nauwsluitende jersey met een gewicht van slechts 109 gram.

De borst, mouwen en een groot deel van de rug gebruiken Airplus-technologie, een high-tech mesh die de koeling maximaliseert, snel droogt en een uitstekende vochtregulatie biedt.

Een compacte, lichtgewicht, vergrendelbare ritssluiting aan de voorkant kan met één hand makkelijk worden geopend voor ventilatie; veilig met in ieder geval één hand aan het stuur.

Zorgvuldig geplaatste Performance Microsystem-panelen bieden een uitstekende pasvorm en beschermen de gebieden die het meest aan de zon worden blootgesteld tegen schadelijke UV-stralen, zonder de ventilatie in gevaar te brengen.

Een elastische tailleband, met antislip siliconen details, maakt een nauwkeurige positionering van het shirt mogelijk, voor een fit die kilometer na kilometer stabiel blijft.

Drie perfect geplaatste, elastische achterzakken bieden ruimte voor de essentiële benodigdheden, terwijl onze milieuvriendelijke Green Pocket de opbergruimte is voor gebruikte plastic- of gelverpakkingen. Dit helpt om renners de omgeving te respecteren. Eet, bewaar en gooi het weg wanneer je thuiskomt.

Een reflecterende veiligheidsstrip aan de achterkant van het shirt verbetert de zichtbaarheid van de renner bij achteropkomend verkeer.

Versla de hitte. 
BEIRA

Modeljaar / Seizoen
2022
Materiaal
Etxeondo Microsystem Airplus SPF 30+
Pasvorm
Form fit
Volledige Rits
Ja
Etxeondo
0 Items
Nieuw
1000000097979

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking