Atelier Pfeiffer
Rings-Goirle Logo

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 2126 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

TARMAC MEN SL6 SPORT DISC FLORED/METWHTSIL/TARBLK 58
TARMAC MEN SL6 SPORT DISC FLORED/METWHTSIL/TARBLK 58
TARMAC MEN SL6 SPORT DISC FLORED/METWHTSIL/TARBLK 58
TARMAC MEN SL6 SPORT DISC FLORED/METWHTSIL/TARBLK 58

TARMAC MEN SL6 SPORT DISC FLORED/METWHTSIL/TARBLK 58

90619-6358
Niet op voorraad
€ 2.549,00
Incl. BTW

Maat: 58


Razendsnel bochten aansnijden, je vrienden het nakijken geven of vol gas een klimmetje pakken - het maakt niet uit hoe je rit eruit ziet: De Tarmac Disc Sport haalt het beste in je naar boven. Met veel functionaliteit die je ook tegenkomt op het S-Works model, ben je verzekerd van de rit van je leven.

Om dat Tarmac zo licht mogelijk te maken - zonder in te leveren op het gebied van stijfheid en comfort - hebben we voortgeborduurd op onze Rider-First Engineered™ technologie. Bovendien hebben we de geometrie bijgeschaafd, aan de hand van talloze Retül datapunten van onze profrenners. Hierdoor hebben we een Performance Road geometrie kunnen ontwikkelen die de perfecte combinatie biedt tussen messcherpe stuureigenschappen en efficiënte krachtoverbrenging.

Hoewel een stijf frame hierbij enorm helpt, is het ook belangrijk om op de juiste plekken enige flexibiliteit in het frame te verwerken. Bovendien hebben we de staande achterbrug verlaagd en de vorm van de zadelbuis aangepast. De Tarmac biedt ruimte aan 30mm brede banden. Hierdoor kun je met lagere bandenspanning rijden, wat de rolweerstand, de grip en het comfort ten goede komt. Deze verbeteringen houden het pure race-karakter van de Tarmac vanzelfsprekend intact, maar bieden wel enige verlichting bij slechte wegen. Je zult ons tijdens je volgende lange rit dankbaar zijn.

Maar waarom schijfremmen? Het antwoord is simpel: "Waarom niet?" Schijfremmen bieden superieure remprestaties, ongeacht de weersomstandigheden, terwijl ze slechts marginaal zwaarder zijn dan velgremmen. Dit betekent dat je sneller kunt afdalen en meer controle over je fiets hebt.

Allemaal mooi meegenomen, maar we weten dat aerodynamica de belangrijkste component is in het sneller maken van een fiets. Onze profrenners van Bora-Hansgrohe en Team Quick Step Floors zijn nu bovendien enorm veeleisend op het gebied van aerodynamica. Daarom stelden we ons als doel om op zoek te gaan naar ‘gratis‘ aerodynamische winst: Het lage gewicht en de uitgebalanceerde rijeigenschappen moesten absoluut intact blijven. Gedurende een ontwerpproces van zes maanden ontdekten we een aantal punten waar we deze ‘gratis‘ winst konden behalen: een nieuwe vorm van de voorvork en een verlaagde staande achterbrug met aerodynamische buizen.

We hebben deze Tarmac voorzien van een no-nonsense afmontage, met een Shimano 105 groepset, krachtige hydraulische schijfremmen en duurzame DT R470 Disc wielen.

  • Dankzij ons Rider-First Engineered™ ontwerp beschikt elke framemaat over dezelfde ongeëvenaarde rijprestaties die je van een Tarmac mag verwachten. De FACT 9r frameset biedt de ideale mix tussen lichtgewicht en stijfheid.

  • De 11-speed Shimano 105 groepset met hydraulische schijfremmen biedt nauwkeurige schakelprestaties en meer dan voldoende remvermogen.

  • De lichtgewicht maar stevige DT R470 Disc wielen zijn voorzien van duurzame industrielagers.

Modeljaar / Seizoen
2019
Kleur
Flo Red Metallic White Tarmac Black
Maat:
58 cm
Remsysteem
Discbrakes
Type Fiets
Racefiets
Schakelgroep
Shimano 105 11 sp
Nieuw
0888818424177
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking