Atelier Pfeiffer
Rings-Goirle Logo

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 2104 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

VADO 3.0 MEN
VADO 3.0 MEN

VADO 3.0 MEN

95020-7302
Niet op voorraad
€ 3.100,00
Incl. BTW

Als je je leven kunt beschrijven als on-the-go of druk, hebben we een fiets voor je gemaakt: de Turbo Vado 3.0. Deze is gemaakt om wat hulp te bieden bij deze drukke levens. Door middel van onze bekroonde pedal-assist technologie versnel je de toekomst in.

Te beginnen met de geïntegreerde Specialized 1.2 E-motor, bewijst de Turbo Vado zichzelf als de ultieme stadsfiets. De 1.2 E-motor maakt gebruik van de zelfde hardware als onze 1.2-motor, maar de prioriteit ligt bij efficiëntie. Dit betekent minder piekkoppel en een maximale output. Uiteraard beschikt deze nog steeds over een stil bedieningsconcept met onze Custom Rx Street Tune die de output verwerkt en maakt hem hierdoor het meest geschikt voor een stedelijke omgeving. Zie het op deze manier: hoe meer kracht u gebruikt, hoe meer vermogen de motor afgeeft, en dit maakt versnellingen vanuit stilstand snel en efficiënt. De door een riem aangedreven motor is soepel, stil en vrij van vervelende trillingen.

Voor de Vado 3.0 hebben we een speciale U1-460-batterij ontwikkeld die naadloos in het frame is geïntegreerd, afsluitbaar is en eenvoudig kan worden verwijderd voor het opladen. Er is voldoende capaciteit om op en neer naar het werk te rijden, een ritje naar de supermarkt of zelfs naar dat nieuwe café aan de andere kant van de stad. Als u precies wilt zien hoe ver u kunt rijden op een batterij, bekijk dan onze Turbo Range Calculator voor meer exacte schattingen.Het nieuwe Turbo Connect Display (TCD-w) is de beste manier om gegevens op uw Turbo te bekijken. Hierop worden niet alleen de basisgegevens weergegeven zoals snelheid, cadans, vermogen, batterijniveau en tijd, maar kunt u ook schakelen tussen de verschillende ondersteuningen. Het ontwerp is robuust en strak, en heeft meerdere montagemogelijkheden. Wat de nieuwste versie van de Mission Control-app betreft, zult u merken dat deze nu meer functies heeft en nog intuïtiever is in gebruik. Hiermee kunt u vrijwel elk aspect van de fiets met gemak afstemmen, het stroomverbruik controleren, uw bereik regelen, basale systeemdiagnoses uitvoeren, en het opnemen en uploaden van ritten.

Kleur
  • STORM GREY/BLACK/LIQUID SILVER
  • CAST BLUE/BLACK/LIQUID SILVER
  • CHARCOAL/BLACK/LIQUID SILVER
Maat
  • S
  • M
  • L
  • XL


  • De Turbo Vado heeft een lichtgewicht aluminium frame dat is ontworpen met onze Fitness / Transport Geometrie.

  • De Turbo Vado Specialized 1.2 E-motor benadrukt efficiëntie en bereik. De motor is volledig geïntegreerd in het frame en is speciaal afgestemd voor ritten door de stad. Het is zo ontworpen dat het intuïtief reageert op uw kracht op de pedalen. Dus hoe harder u trapt, hoe meer kracht het levert. En door de interne riemaandrijving gebeurt dit zonder extra trillingen, voor de soepelste en meest stille rit die mogelijk is.

  • We hebben de aangepaste 460 Wh-batterij volledig geïntegreerd met het frame, is afneembaar voor eenvoudig opladen en te vergrendelen voor extra veiligheid. Het communiceert met het display en heeft de mogelijkheid om de algehele efficiëntie en het bereik te maximaliseren. Voor schattingen van het bereik op basis van verschillende variabelen raadpleegt u onze Turbo Range Calculator.

Modeljaar / Seizoen
2021
Nieuw
0888818511846
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking