Atelier Pfeiffer
Rings-Goirle Logo

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 2122 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

VADO 5.0 MEN
VADO 5.0 MEN

VADO 5.0 MEN

95020-3102
Niet op voorraad
€ 4.400,00
Incl. BTW

Toen we onze Turbo-lijn gingen vernieuwen, wisten we dat we een fiets moesten ontwerpen die het beste aan jouw behoeften voldoet. Omdat onze levens elke dag hectischer worden, kan het vinden van de kleine hoeveelheden tijdsbesparing een enorme impact hebben en de Turbo Vado 5.0 Step-Through kan daarbij helpen. Het maakt gebruik van onze meest geavanceerde trap ondersteuning-technologieën, componenten van hoge kwaliteit en een geveerde voorvork. Waar je ook naartoe gaat, je komt er sneller en in stijl met de Turbo Vado 5.0 Step-Through.

Te beginnen met de geïntegreerde Specialized 1.3-motor, heeft deze meer kracht, meer watt en betere warmteregulatie en -efficiëntie dan zijn voorgangers. Het is de meest geavanceerde motor ooit ontwikkeld op een stads e-bike. Natuurlijk beschikt hij nog steeds over een stil bedieningsontwerp met onze Custom Rx Street Tune die de uitvoer registreert waardoor deze het meest geschikt is voor een stedelijke omgeving. Zie het op deze manier: hoe meer kracht u toevoegt, hoe meer vermogen de motor afgeeft, en dit maakt versnellingen vanuit stilstand snel en efficiënt. De riem aangedreven motor is ook soepel, stil en vrij van vervelende trillingen. En de maximale snelheid? 25 k/m per uur.

Voor de Vado 5.0 hebben we een 600-watt batterij ontwikkeld die naadloos in het frame kan worden geïntegreerd, afsluitbaar is en gemakkelijk kan worden verwijderd voor het opladen. Met andere woorden, er is voldoende bereik om je naar en van het werk te brengen, een ritje naar de supermarkt of zelfs naar dat nieuwe café aan de andere kant van de stad. Als u precies wilt zien hoe ver u op kunt laden, bekijk dan onze Turbo Range Calculator voor meer exacte schattingen.

Het nieuwe Turbo Connect Display (TCD) is de beste manier om gegevens van uw Turbo te bekijken. Hierop wordt niet alleen data weergegeven (snelheid, cadans, vermogen, batterijniveau en tijd), maar kunt u ook schakelen tussen modi. Het ontwerp is robuust en clean en heeft meerdere montagemogelijkheden voor stad- of mountainopstellingen. Wat de nieuwste versie van de Mission Control-app betreft, zult u merken dat deze nu meer functies heeft en nog intuïtiever is in gebruik. Hiermee kunt u vrijwel elk aspect van de fiets met gemak afstemmen, uw stroomverbruik controleren, uw bereik regelen, basale systeemdiagnoses uitvoeren en ritten opnemen / uploaden.

Kleur
  • BLACK/BLACK/LIQUID SILVER
Maat
  • S
  • M
  • L
  • XL


  • Het Turbo Vado-frame is zo ontworpen dat u gemakkelijk op- en af kunt stappen.

  • De Specialized 1.3-motor van de Turbo Vado met Rx Street Tune is de krachtigste en meest efficiënte motor die ooit op een stads-e-bike is aangetroffen. Hij is volledig geïntegreerd in het frame en is ook op maat gemaakt voor stadsritten. Het reageert intuïtief op de kracht op je pedalen, dus hoe harder je trapt, hoe meer kracht het levert. En met een ontwerp met interne riemaandrijving, doet het dit zonder extra trillingen voor de soepelste en meest stille rit die mogelijk is.

  • We hebben de aangepaste 600 Wh-batterij volledig geïntegreerd in het frame, afneembaar voor eenvoudig opladen en vergrendelbaar voor extra veiligheid. Het communiceert met het display en heeft meerdere modi om de algehele efficiëntie en het bereik te maximaliseren. Voor schattingen van het bereik op basis van verschillende variabelen raadpleegt u onze Turbo Range Calculator.

Modeljaar / Seizoen
2024
Nieuw
0888818512089
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking