Atelier Pfeiffer
Rings-Goirle Logo

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 2124 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

VADO WOMEN 6.0 Speedpedelec
VADO WOMEN 6.0 Speedpedelec

VADO WOMEN 6.0 Speedpedelec

95018-1502
Niet op voorraad
€ 4.599,00
Incl. BTW

De Turbo Vado 6.0 is niet alleen de nieuwste evolutie van onze bekroonde Turbo-technologie, maar vormt tegelijkertijd ook een gigantische stap op het gebied van fietsenontwerp. De krachtige motor laat je sneller fietsen dan ooit tevoren, en de verende voorvork maakt korte metten met slecht asfalt, klinkers en drempels.

De volledig geïntegreerde Turbo 1.3 motor maakt onze Vado tot de snelste en meest comfortabele stadsfiets waar je ooit op hebt gereden. Onze Rx Street Tune zet het vermogen van de krachtige motor om in soepele, stille en trillingsvrije trapondersteuning. Hoe meer kracht jij levert, hoe meer ondersteuning je van de motor krijgt.

Voor de Vado 6.0 hebben we een custom 604Wh batterij ontwikkeld die volledig is geïntegreerd in het frame. Bovendien is de batterij eenvoudig te verwijderen om elders op te laden en op slot te zetten voor extra zekerheid. Door deze krachtige batterij beschikt de Turbo Vado over een reikwijdte van 80 kilometer in Economy modus, 56 kilometer in Sport modus en 40 kilometer in Turbo modus. Deze schattingen zijn gebaseerd op een totaalgewicht van fiets en rijder van 100kg, vlak terrein en nagenoeg windstille omstandigheden. Met andere woorden, met een topsnelheid van 45 km/u heb je voldoende bereik om van en naar je werk te fietsen, boodschappen te doen of naar dat nieuwe restaurant aan de andere kant van de stad te rijden.

Kleur
  • CHARCOAL/BLACK/CHROME
Maat
  • S
  • M
  • L
  • XL


  • Het lichtgewicht aluminium frame van de Women‘s Vado is voorzien van een extra lage instap voor eenvoudig op- en afstappen.

  • De Specialized 1.3 motor van de Vado is volledig geïntegreerd in het frame en is custom-getuned voor het rijden in de stad. De motor reageert intuïtief op jouw pedaalkracht: hoe harder jij trapt, hoe meer vermogen de motor levert. Dankzij de interne snaaraandrijving is de motor fluisterstil en vrij van trillingen.

  • De custom 604 Wh batterij is volledig geïntegreerd in het frame, eenvoudig te verwijderen om elders op te laden en op slot te zetten voor extra zekerheid. De batterij communiceert met het scherm en heeft verschillende rijmodi om de efficiëntie en actieradius te optimaliseren.

Modeljaar / Seizoen
2019
Geschikt voor
45 KM/u
Type motor
1.3 motor
Nieuw
888818321605
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking