Beoordeling 9.3 gebaseerd op 1772 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Muc Off Bio Grease beschermvet 150 gr Vergroot

Muc Off Bio Grease beschermvet 150 gr

Muc Off

424685

Nieuw

De Bio Grease is speciaal ontwikkelt voor de fiets

Meer details

€ 22.95

incl. BTW

Muc-Offs Bio Grease bevat een unieke formule dat corrosie voorkomt en water geen kans geeft het materiaal aan te tasten zodat je nog jaren kan genieten van je kostbare bezit! Gebruik de Bio Grease om je prestaties naar een hoger niveau te tillen en er voor te zorgen dat elke rit nog soepeler verloopt dan de vorige.

De Bio Grease is speciaal ontwikkelt voor de materialen op en de eisen van een racefiets. Deze premium formule is gebaseerd op vernieuwde studies en heeft naast de eigenschappen als smeermiddel, ook de eigenschappen van een gripper met ongeëvenaarde kwaliteit in zijn klasse. Ook is de Bio Grease zeer resistent tegen water. Dit heeft als voordeel dat het corrosie helpt te voorkomen, frictie weet te verminderen en de prestaties van bewegende delen kan verbeteren.

Bij Muc-Off zijn ze er op gebrand milieuvriendelijke producten te maken dat niet schadelijk is voor mens en natuur. De Bio Grease is daarop geen uitzondering. De vernieuwde formule is volledig biologisch afbreekbaar en vrij van schadelijke stoffen.

Niet geschikt voor gebruik op kettingen.

Maat 150 gr
Modeljaar / Seizoen 2021

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Muc Off Bio Grease beschermvet 150 gr

Muc Off Bio Grease beschermvet 150 gr

De Bio Grease is speciaal ontwikkelt voor de fiets

Muc Off
Ik ga akkoord.

Deze site gebruikt cookies om u nog beter van dienst te kunnen zijn.