Atelier Pfeiffer
Rings-Goirle Logo

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 2103 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

  • Aanbieding!
  • -€ 69,50
Etxeondo Shirt KM Lira women DIV kleuren
Etxeondo Shirt KM Lira women DIV kleuren
Etxeondo Shirt KM Lira women DIV kleuren
Etxeondo Shirt KM Lira women DIV kleuren

Etxeondo Shirt KM Lira women DIV kleuren

30296
Beschikbaar in een andere variatie
€ 69,50 € 139,00 -€ 69,50
Incl. BTW

Gemaakt voor lange afstanden of meerdaagse avonturen

Kleur
  • Kaki groen
  • Kastanjebruin
Maat
  • S
  • M
  • L
  • XL


Ons nieuwe Lira-shirt is de perfecte keuze voor lange-afstandsritten en biedt een hoge mate van pasvorm en comfort met extra zakjes om benodigdheden op te bergen. Bovendien is het shirt middels een extra zakje makkelijk op te bergen.

Microsystem-technologie Endurance-stof zorgt voor duurzaamheid, comfort en ademend vermogen en geeft je de functionaliteit die je nodig hebt om elke uitdaging aan te gaan.

Een geperforeerd zakje op de linkermouw biedt extra opbergruimte voor kleine voorwerpen tijdens je rit, waarbij de elasticiteit van de stof en zorgvuldige plaatsing garanderen dat je er makkelijk en snel bij kunt.

Een compacte, lichtgewicht, vergrendelbare ritssluiting aan de voorkant kan met één hand makkelijk worden geopend voor ventilatie; veilig met in ieder geval één hand aan het stuur.

Een elastische tailleband, met antislip siliconen details, maakt een nauwkeurige positionering van het shirt mogelijk, voor een fit die kilometer na kilometer stabiel blijft.

Vier gemakkelijk toegankelijke elastische achterzakken bieden ruimte voor eten, kleding en andere benodigdheden. Het middelste achterzakje is gemaakt van geperforeerde stof

en stelt je in staat om het shirt naar binnen te vouwen voor gemakkelijk opbergen. Zo neemt het shirt minimale bagageruimte in tijdens meerdaagse bike-packing avonturen.

Een reflecterende veiligheidsstrip aan de achterkant van het shirt verbetert de zichtbaarheid van de renner bij achteropkomend verkeer.

De lange rit, je favoriete discipline. 
LIRA

Modeljaar / Seizoen
2022
Materiaal
Microsystem Endurance-stof
Geschikt voor
Dames
Pasvorm
Dames
Etxeondo
0 Items
Nieuw
1000000100778
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking