Beoordeling 9.2 gebaseerd op 1391 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

TUBE SPOOL REPAIR KIT Vergroot

TUBE SPOOL REPAIR KIT

53215-1195

Nieuw

Deze reparatiekit werkt super handig! Hiermee neem je een bandje, bandenlichters en Co2 patroon op een compactie manier mee.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 30.00

incl. BTW

De Specialized Tube Spool Flat Repair Kit 60mm Tube & CO2 is een geweldig stukje innovatie. Met deze kit neem je een bandje, bandenlichters plus een Co2 patroon en pompkop op de meest compacte manier mee. De Specialized Tube Spool Flat Repair Kit – Road werkt ontzettend handig. Je steekt het ventiel in een daar voor bestemde uitsparing en wikkelt de binnenband er vervolgens om heen. Het voordeel hiervan is een compacte verpakking en je ventiel wordt meteen goed beschermd.

 

De Specialized Tube Spool Flat Repair Kit 60mm Tube & CO2 is geschikt voor ventielen tot 80mm lang. Daarnaast heeft de Specialized Tube Spool Flat Repair Kit 60mm Tube & CO2 ruimte voor een Co2 patroon, een bandenlichter en een verloopstuk voor het Co2 patroon, zodat je deze kunt gebruiken om je band snel op te pompen. Dit maakt de Specialized Tube Spool Flat Repair Kit 60mm Tube & CO2 de perfecte oplossing om alles zo compact mogelijk mee te nemen onderweg.

 

Wordt geleverd met Co2 patroon en verloopstuk, binnenband met 60mm ventiel en bandenlichter.

Kleur N/A
Geschikt voor Race
Type band Accessoires
Type pomp Accessoires

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

TUBE SPOOL REPAIR KIT

TUBE SPOOL REPAIR KIT

Deze reparatiekit werkt super handig! Hiermee neem je een bandje, bandenlichters en Co2 patroon op een compactie manier mee.

Ik ga akkoord.

Deze site gebruikt cookies om u nog beter van dienst te kunnen zijn.