Atelier Pfeiffer
Rings-Goirle Logo

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 2123 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

OAKLEY Encoder Matte White/Prizm Trail Torch
OAKLEY Encoder Matte White/Prizm Trail Torch

OAKLEY Encoder Matte White/Prizm Trail Torch

OO9471-1936
Laatste items in voorraad
€ 235,00
Incl. BTW

Encoder, ontworpen om in talloze sportcategorieën te worden gebruikt, is een sport performance model dat ontworpen is met het oog op de pasvorm van een pet en een helm

Het progressieve wrap-design zorgt voor een unieke look met superieure dekking en een beter gezichtsveld. Dankzij de langere wrap-vorm van het brillenglas, de gekalibreerde starheid en de brilveren met een laag profiel is Encoder een logische keuze voor een uitgebreid assortiment aan sporten en onder talloze lichtomstandigheden.

De kortingscode kan niet worden toegepast op Limited Edition producten of producten die reeds in de aanbieding zijn.

• DESIGN VOOR MEERDERE SPORTEN - Functioneel sportdesign met geoptimaliseerde dekking, breder gezichtsveld, grip en stootbescherming.
• BRILLENGLAS MET EEN REVOLUTIONAIR DESIGN - Dankzij verbeteringen in het optische design is het brillenglas ontworpen met een grotere wrap en starheid op belangrijke punten die de structurele eigenschappen van een montuur nabootsen.
• BRILVEREN COMPATIBEL MET HELM EN PET - De brilveren van O Matter™ zijn ontworpen met een laag profiel, zodat ze perfect compatibel zijn met helmen en petten.
• ANTISLIP GRIP - De neuspads en oortips van Unobtainium® zorgen voor een grip van sportniveau en bieden een antislip grip en dagenlang draagcomfort.
• NEEM MEER DETAILS WAAR - Verkrijgbaar met Prizm™-brillenglazen die ontworpen zijn om contrasten en kleuren te verscherpen zodat je meer details kunt waarnemen.

Modeljaar / Seizoen
2023
OAKLEY
1 Item
0888392604729
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking