Atelier Pfeiffer
Rings-Goirle Logo

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 2071 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Super trots zijn wij op de samenwerking met Leo Alkemade. Hij is een geweldige Rings ambassadeur die dagelijks op Instagram te vinden is met allerlei gave berichten.

Leo fietst erg graag en doet dat op een Cannondale SuperSix EVO Hi-Mod afgemonteerd met Ultegra DI2 12 speed. Een paar dikke Hollowgram Carbon wielen maken de fiets compleet. Tijdens het fietsen komt Leo allerlei dagelijkse dingen tegen waarover hij schrijft voor zowel de sketches voor Sluipschutters maar ook voor zijn nieuwe liedjes. Hij is namelijk naast bekend acteur ook nog een zanger en met name schrijft en zingt Leo liedjes over de koers Zijn eerste album 'In het wiel' scoort meteen geweldig. 

Vorig jaar stond Leo al eens in theater de Boemel in Tilburg met zijn band en dat smaakt naar meer. Vanaf September toert hij door het land met een eigen Theatertoer; In het wiel LIVE. Bekijk het toerschema en reserveer nu je kaartjes want dit moet je meemaken.

Onlangs was Leo ook al te gast bij Groots in het Philips stadion. Hij zong daar met zijn goede vrienden Guus Meeuwis en J.W. Roy, beiden ambassadeurs van Rings, het gave nummer 'Mooier'

Toen we Leo beter leerde kennen raakte we ook veel in gesprek over onze kinderen. Leo en zijn vrouw Margriet hebben 4 ambitieuze kinderen; Mick, Kars, Boris en Lieselot.

Kars is de zoon waar Leo veel mee fietst. Onlangs is Kars zelfs lid geworden van de plaatselijk wielervereniging en koerst nu elke week. Trainen doet hij nog veel met zijn vader en speciaal doorvoor schreef Leo het liedje 'Kom maar bij je vader in het wiel'. Samen hebben ze deelgenomen aan Alpe d'HuZes waar ze maar liefst 5 keer de berg hebben beklommen. Op de foto hieronder Kars nog in jongere jaren, maar nu een paar jaar later staat hij ook al op de cover van de Bicycling.

Leo is niet alleen bekend van Rings Goirle...

Hij is natuurlijk bekend van TV; sluipschutters, Komt een man bij de doktor en Ik hou van Holland zijn populaire programma's. Maar uiteraard is hij nu ook een graag geziene acteur in de film de Tattas.

Maar Leo is een alleskunner, hij schreef liedjes voor Trijntje Oosterhuis, Guus Meeuwis en leverde ook een belangrijke bijdrage aan de titelsong Dagen van Goud van vriend Frank Lammers. De titelsong van de lockdown film De groeten van Gerrie. Inmiddels is Leo ook de stem van alle Jumbo reclames en is hij veel te zien in de commercials van Prijsvrij vakanties want ook daar is hij sinds kort het gezicht van geworden.

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken functionele en analytische cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.