Atelier Pfeiffer
Rings-Goirle Logo

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 2126 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Welkom bij LAB71 Het beste van het beste.

Het absolute summum. LAB71 is een divisie met één simpele opdracht: droomfietsen bouwen. De lichtste. De snelste. De schitterendste, op én naast de fiets. Elk detail grondig doordacht. Elk onderdeel minutieus geanalyseerd. Elk stukje materiaal tot in de puntjes geperfectioneerd. Dit zijn creaties om te begeren, maar vooral, om op te fietsen. Fietsen die lonken en inspireren. Fietsen die het verwachte overstijgen. Fietsen die het onmogelijke waarmaken. Welkom bij LAB71.

Next-level design. Next-level performance.

Sinds 1971 richten we ons sterk op performance. Hier, bij LAB71, richten we ons púúr op performance. Alle frames en fietsen van het label LAB71 zijn puur gemaakt om te winnen.

SuperSix EVO, Topstone, Scalpel, Scalpel HT, Moterra komen allemaal uit in LAB71.

De S6 EVO is gemaakt van het lichtste Series 0 carbon. Carbon vezels gecombineerd met Nanohars. Dit zorgt voor een uniek licht en supersterk frame. Het gewicht van een S6 EVO frame in maat 56 is slechts 770 gram.

De LAB71 versie van de mountainbikes gaan ver buiten de begaande paden. De cross country Scalpel verlegt grenzen om zo snel mogelijk naar het podium te rijden. Superlicht en een stuurgedrag wat geen enkele MTB evenaart. 

De LAB71 Moterra SL is de lichste Full Power mountainbike ooit. Het is de eerste 150 mm trailbike die zoveel power combineert met een extreem laag gewicht. 85 Nm koppel en maar liefst 600 Wh. Full-power + fun + lichtgewicht wendbaarheid: dit is een klasse apart. *eMTB met een motorcapaciteit van minstens 85Nmkoppel en accucapaciteit van minstens 600Wh. De fiets weegt slechts 19,5 KG.

GRAVEL IS HOT!

Niets is onbegaanbaar. Waar de LAB71 Topstone is gemaakt voor wie gek is op verdwalen, daar is de LAB71 Topstone gemaakt voor wie dat wil doen met oog voor de allerkleinste details. Met zijn speciale carbon lay-up, uitgekiende frameconstructie en Kingpin-vering is dit de meest geavanceerde Topstone ooit. Eentje die nog sneller en lichter is en nog meer dwaallust opwekt. Kortom, een waargeworden graveldroom! Waan je op de mooiste routes en laat geen enkel pad liggen.

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking