Atelier Pfeiffer
Rings-Goirle Logo

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 2103 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Etxeondo Shirt LM Alde Men DIV kleuren
Etxeondo Shirt LM Alde Men DIV kleuren

Etxeondo Shirt LM Alde Men DIV kleuren

36423
Beschikbaar in een andere variatie
€ 149,00
Incl. BTW

Het hoogste prestatieniveau, ongeacht de uitdagingen waarmee je wordt geconfronteerd

Kleur
  • GREY
  • Petrol
  • Emelrald Green
  • Taupe Pardo
Maat
  • M
  • L
  • XL
  • XXL


Een zware solo-trainingsrit, een weekend-ritje met vrienden of een groot doel waaraan je zoveel tijd hebt besteed, de insteek is altijd hetzelfde: op je best zijn. Ons nieuwe Alde shirt optimaliseert aerodynamica en spiercompressie, waardoor je in elke situatie kunt excelleren.

De stof is vervaardigd met behulp van Microsystem Performance-technologie en geeft elasticiteit, aanpassingsvermogen en zachtheid, wat resulteert in een nauwsluitend shirt met compressie dat opvalt door zijn ademend vermogen en comfort op de huid.

We hebben ons gericht op topklasse prestaties. Panelen van Performance-stof, voor en achter, verminderen de luchtweerstand en sluiten goed om het lichaam van de wielrenner. Aerodynamische mouwen zorgen voor een pasvorm als ware het een tweede huid en de Etxeondo Free Cut technologie maakt dat de mouwen geen manchetten nodig hebben en de antislipband bij het middel houdt het shirt kilometer na kilometer op zijn plaats.

 

Drie gemakkelijk toegankelijke, elastische achterzakken bieden voldoende opbergruimte voor een telefoon, reservebandje en wat voeding. Alde heeft ook onze baanbrekende milieuvriendelijke Green Pocket voor het mee terugnemen van gebruikte voedsel- of gelverpakkingen, zodat de renners het milieu kunnen respecteren. Eet, berg het op en gooi het weg wanneer je thuiskomt.

Een reflecterend detail achter op het shirt zorgt voor beter zicht en veiligheid bij weinig licht of slecht weer.

Jouw prestatie is ons doel.
 ALDE

Modeljaar / Seizoen
2022
Materiaal
Microsystem Performance-stof SPF 50+ (UVA)
Pasvorm
Form fit
Volledige Rits
Ja
Etxeondo
0 Items
Nieuw
1000000098334
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking