Atelier Pfeiffer
Rings-Goirle Logo

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 2124 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Etxeondo koersbroek Orhi Dynamic
Etxeondo koersbroek Orhi Dynamic
Etxeondo koersbroek Orhi Dynamic
Etxeondo koersbroek Orhi Dynamic
Etxeondo koersbroek Orhi Dynamic
Etxeondo koersbroek Orhi Dynamic

Etxeondo koersbroek Orhi Dynamic

62297
Laatste items in voorraad
€ 199,00
Incl. BTW

De Orhi Dinamic is onze nieuwste innovatie dit seizoen.

Kleur
  • BLACK
Maat
  • S
  • M
  • L
  • XL
  • XXL

Na een nauwkeurig ontwerp, uitvoerig onderzoek en ontwikkelfase presenteren wij deze broek die aanvoelt als een tweede huid. Dit is te danken aan een uniek productieproces, waarbij slechts twee stukken stof worden gebruikt voor de broekspijpen.

Een lange weg in ontwerp, onderzoek en ontwikkeling van materialen om een hoogwaardige koersbroek te vormen die aanvoelt als een tweede huid. Dit is te danken aan een exclusief productieproces in slechts twee stukken en in de vorm van een buis, waarbij de naden tot het maximum zijn verminderd, zonder borduursel aan de achterkant en met een onbewerkte beenafwerking om een perfecte aanpassing te bereiken die lijkt op de sensaties van een wedstrijdchrono duiker.

Ontworpen met de Powersystem Dinamic-stof en ontwikkeld om hoge compressie, aanpasbaarheid en elasticiteit te bereiken met 50+ zonbescherming (UVA). De technologie die wordt gebruikt bij de vereniging van de vezels maakt het mogelijk om een stof te verkrijgen met uitstekende spiercompressie en een pasvorm met een tweede huidgevoel.

Samengesteld uit lichte, flexibele en resistente vezels die het mogelijk maken een stof te verkrijgen die zich perfect aan het lichaam aanpast. Lichte, flexibele en resistente draden om de spierprestaties te verbeteren en meer comfort te zoeken tijdens de activiteit.

Het bevat de Urraki-zeem, een zeer gewaardeerde en zeer gewaardeerde zeem met maximale prestaties onder professionele wielrenners. Samengesteld uit verschillende stukken visco-elastisch traagschuim met een hoog herstelvermogen, elk met de precieze dichtheid volgens het te beschermen gebied om drukpunten te voorkomen en de ondersteuning op het zadel te verbeteren.

De zeem is gemaakt met een buitenste microvezelstof om de temperatuur van de huid met wrijving te verlagen, zonder het gebruik van lijm of externe prints om allergische reacties te voorkomen en met een antibacteriële behandeling.

Bovendien zorgt de Precision & Movement-technologie ervoor dat de zeem de perfecte anatomische vorm krijgt, zodat de positionering in de korte broek gewoonweg uitstekend is en het is gemaakt met de hoogste kwaliteit elastische draad om een flexibele naad te bereiken die een hoge aanpassing van de gemzen tot de anatomie van de fietser.


Aanbevolen voor fietsers die op zoek zijn naar de beste prestatiekenmerken in een kledingstuk dat aanvoelt als een tweede huid.


Modeljaar / Seizoen
2022
Materiaal
Etxeondo PowerSystem Dinamic
Pasvorm
Form fit
Kwaliteit zeem
URRAKI-zeem
Etxeondo
1 Items
1000000101454
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking