Atelier Pfeiffer
Rings-Goirle Logo

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 2127 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

OAKLEY Helm Aro 5 Race DIV kleuren
OAKLEY Helm Aro 5 Race DIV kleuren

OAKLEY Helm Aro 5 Race DIV kleuren

FOS901302
Beschikbaar in een andere variatie
€ 199,00
Incl. BTW

ARO5 Race is ontworpen om topprestaties en maximale luchtdoorlaatbaarheid op de weg te bieden. ARO5 Race is ontwikkeld met resultaten in gedachten en heeft een aerodynamisch en ventilerende design dat de luchtstroom door de 19 ventilatieopeningen verbetert. ARO5 Race is lichter dan zijn voorganger ARO5 en biedt alle voordelen die nodig zijn om het peloton achter je te kunnen laten. ARO5 Race is gereed voor hoge snelheden dankzij de combinatie met extra technische verbeteringen op het gebied van de integratie van brillen, comfort en bescherming.

Kleur
  • BLACK
  • WHITE
Maat
  • S
  • M
  • L


- PASVORM: Een BOA 360°-pasvormsysteem omvat een verstelbare draaiknop voor een zekere pasvorm en maximale veiligheid. Dankzij de algeheel verbeterde vorm van de schaal zit ARO5 Race lager op het hoofd, waardoor meer balans wordt geboden, en omhult op natuurlijkere wijze de contouren van het hoofd.
- LICHT: Dankzij een nieuw ontworpen schaal en andere interne aanpassingen is ARO5 Race is lichter dan zijn voorganger ARO5.
- BESCHERMING: Het Mips® Air-beveiligingssysteem is een in de helm geïntegreerde laag die weinig wrijving biedt en de draaiende beweging van het hoofd beperkt, waardoor schadelijke krachten die het hoofd van de rider kunnen treffen worden gereduceerd.
- VENTILATIE: ARO5 Race heeft volledig nieuw ontworpen ventilatieopeningen aan de voor- en bovenkant die de luchtstroom en luchtdoorlaatbaarheid aanzienlijk verbeteren. In totaal aan de boven- en achterkant en de zijden zijn 19 ventilatieopeningen aangebracht.
- VOERING: De antimicrobische voering Ionic+™ wordt door zweet geactiveerd, zorgt voor een fris gevoeld en houdt nare geuren onder controle.
- RUIMTE VOOR EYEWEAR: Riders kunnen de ventilatieopeningen aan de voorkant uitstekend gebruiken om eenvoudig hun eyewear op te bergen. Elementen van Unobtainium® houden de brilveren van eyewear op hun plaats, terwijl uitsparingen in het schuin aan de binnenkant van de hem voorkomen dat bij een ongeval de brilveren het hoofd van de drager kunnen beschadigen. Het resultaat is een eenvoudige en intuïtieve ruimte voor de eyewear van riders.
- DESIGN: ARO5 Race heeft een band met merk en een Iridium®-coating die de kleuren van Prizm™-brillenglazen van de eyewear van Oakley weerspiegelt. De kleur van elke badge is uniek voor de kleur van de helm en biedt eerbetoon aan het eyewear erfgoed van Oakley.
- Inclusief helmtas en sticker van Oakley
- Klein (52-56cm) / Middelgroot (54-58cm) / Groot (56-60cm)

Modeljaar / Seizoen
2023
OAKLEY
0 Items
Nieuw
1000000106350
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking