Beoordeling 9.3 gebaseerd op 1772 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Etxeondo korte broek bretel Olaia dames Vergroot

Etxeondo korte broek bretel Olaia dames

Etxeondo

Nieuw

Evolutie. geperfectioneerd

Meer details

€ 169.00

incl. BTW

De evolutie van perfectie: onze nieuwe Olaia koersbroek borduurt voort op de kwaliteiten van het eerdere model en tilt het naar een nog hoger niveau.

Ultieme prestaties en comfort, getest op professioneel niveau. Voor een lange trainingsrit of een koers op het hoogste niveau.


Hightech Powersystem Performance-stof garandeert een perfecte pasvorm, goed ademend vermogen en een laag gewicht, kilometer na kilometer. Comfort en prestaties zijn een gegeven, waardoor de renner zich volledig kan concentreren op de pedaaltred.


De Precision & Movement-technologie van Etxeondo maakt gebruik van de zorgvuldig geplaatste Angliru-zeem, die een perfecte anatomische vorm combineert met elastische naden voor veel draagcomfort.

We kozen voor de Angliru zeem, dezelfde zeem die door onze professionele rensters wordt gebruikt. Een exclusieve zeem met een hoge dichtheid, exclusief ontwikkeld door Etxeondo.We gebruiken de nieuwste snijtechnologie en alle panelen zijn zorgvuldig geplaatst om het comfort te maximaliseren.Zoals bij al onze zemen, doen we een antibacteriële behandeling, en gebruiken we geen lijm of prints om allergische reacties of extra warmteontwikkeling te voorkomen. OLAIA

Kleur Black
Maat S,M,L,XL
Modeljaar / Seizoen 2022
Materiaal Etxeondo PowerSystem Performance
Pasvorm Dames
Kwaliteit zeem Angliru zeem Hightech Powersystem

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Etxeondo korte broek bretel Olaia dames

Etxeondo korte broek bretel Olaia dames

Evolutie. geperfectioneerd

Etxeondo
Ik ga akkoord.

Deze site gebruikt cookies om u nog beter van dienst te kunnen zijn.