Atelier Pfeiffer
Rings-Goirle Logo

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 2124 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Etxeondo Shirt KM Alda 110LW Women DIV kleuren
Etxeondo Shirt KM Alda 110LW Women DIV kleuren
Etxeondo Shirt KM Alda 110LW Women DIV kleuren
Etxeondo Shirt KM Alda 110LW Women DIV kleuren

Etxeondo Shirt KM Alda 110LW Women DIV kleuren

30304
Laatste items in voorraad
€ 139,00
Incl. BTW

Het hoogste prestatieniveau, ongeacht de uitdagingen waarmee je wordt geconfronteerd

Kleur
  • GREY
  • Blue Azafata
  • Fuchsia
Maat
  • M
  • L
  • XL

Hoe zou volledige bewegingsvrijheid aan kunnen voelen? Het gevoel dat niets maar dan ook niets op de huid de beweging kan belemmeren. Wij gingen met dit concept aan de slag en gebruikten het als inspiratie bij het ontwikkelen van een jersey die lichter, elastischer en voorzien is van een groter ademend vermogen dan zijn voorgangers. 110 gram zuivere kwaliteit en technologie. Een jersey die vanuit elke vezel kwaliteit en oog voor detail uitstraalt.

Microsystem Performance technologie is geëvolueerd tot het punt dat het zich een ogenblik aanpast aan de vormen van het lichaam. Het rekbare materiaal is ultra comfortabel omdat het zich moeiteloos aanpast wat een naadloze pasvorm oplevert. Het comfort zorgt er zeker niet voor dat het minder presteert op het gebied van performance, het materiaal is dunner, lichter, sneller drogend en beter ademend.

De gestroomlijnde slim-fit mouwen zijn vervaardigd middels een free-cut technologie waardoor de elastische zoom overbodig is geworden en het materiaal mooi aansluit zonder de huid af te knellen. De oversized anti-slip band die zich aan de binnenzijde bij de taille bevindt zorgt ervoor dat de jersey mooi op zijn plek blijft zitten, ongeacht het aantal kilometers.

Drie gemakkelijk toegankelijke, elastische achterzakken bieden voldoende opbergruimte voor een telefoon, reservebandje en wat voeding. Alde heeft ook onze baanbrekende milieuvriendelijke Green Pocket voor het mee terugnemen van gebruikte voedsel- of gelverpakkingen, zodat de renners het milieu kunnen respecteren. Eet, berg het op en gooi het weg wanneer je thuiskomt. Een reflecterend detail achter op het shirt zorgt voor beter zicht en veiligheid bij weinig licht of slecht weer.

De ultieme vertegenwoordiger van onze Pro range: ALDA 110LW

Modeljaar / Seizoen
2023
Materiaal
Microsystem Performance LW-stof
Kleur
Grey
Pasvorm
Form Fit elastisch
Volledige Rits
Ja
Etxeondo
1 Items
Nieuw
1000000107883
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking