Atelier Pfeiffer
Rings-Goirle Logo

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 2104 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Etxeondo korte broek bretel Olaia dames
Etxeondo korte broek bretel Olaia dames
Etxeondo korte broek bretel Olaia dames
Etxeondo korte broek bretel Olaia dames

Etxeondo korte broek bretel Olaia dames

60293
Laatste items in voorraad
€ 179,00
Incl. BTW

Evolutie. geperfectioneerd

Kleur
  • BLACK
Maat
  • S
  • M
  • L
  • XL

De evolutie van perfectie: onze nieuwe Olaia koersbroek borduurt voort op de kwaliteiten van het eerdere model en tilt het naar een nog hoger niveau.

Ultieme prestaties en comfort, getest op professioneel niveau. Voor een lange trainingsrit of een koers op het hoogste niveau.


Hightech Powersystem Performance-stof garandeert een perfecte pasvorm, goed ademend vermogen en een laag gewicht, kilometer na kilometer. Comfort en prestaties zijn een gegeven, waardoor de renner zich volledig kan concentreren op de pedaaltred.


De Precision & Movement-technologie van Etxeondo maakt gebruik van de zorgvuldig geplaatste Angliru-zeem, die een perfecte anatomische vorm combineert met elastische naden voor veel draagcomfort.

We kozen voor de Angliru zeem, dezelfde zeem die door onze professionele rensters wordt gebruikt. Een exclusieve zeem met een hoge dichtheid, exclusief ontwikkeld door Etxeondo.We gebruiken de nieuwste snijtechnologie en alle panelen zijn zorgvuldig geplaatst om het comfort te maximaliseren.Zoals bij al onze zemen, doen we een antibacteriële behandeling, en gebruiken we geen lijm of prints om allergische reacties of extra warmteontwikkeling te voorkomen. OLAIA

Modeljaar / Seizoen
2022
Materiaal
Etxeondo PowerSystem Performance
Pasvorm
Dames
Kwaliteit zeem
Angliru zeem Hightech Powersystem
Etxeondo
2 Items
Nieuw
1000000100242
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking