Atelier Pfeiffer
Rings-Goirle Logo

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 2124 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Wahoo Fitness Elemnt BOLT Bundel computer
Wahoo Fitness Elemnt BOLT Bundel computer
Wahoo Fitness Elemnt BOLT Bundel computer
Wahoo Fitness Elemnt BOLT Bundel computer
Wahoo Fitness Elemnt BOLT Bundel computer
Wahoo Fitness Elemnt BOLT Bundel computer

Wahoo Fitness Elemnt BOLT Bundel computer

WFCC3B
Niet op voorraad
€ 329,99
Incl. BTW

De Wahoo ELEMNT BOLT BUNDLE is de perfecte fietscomputer voor de veeleisende wielrenner die niet alleen op zoek is naar een apparaat met veel functies, maar ook eisen stelt aan het ontwerp en de aerodynamica. Deze geweldige fietscomputer is namelijk ontworpen samen met Dimitris Katsanis, een aerodynamica specialist die ook de renners van Team Sky in de windtunnel op de fiets zet. Hierdoor ben je zeker dat het apparaat aan de allerhoogste eisen voldoet en uitvoerig is getest. De ELEMNT BOLT is ongetwijfeld de meest aerodynamische fietscomputer op de markt en heeft een strak design. 


Uniek zijn de programmeerbare LED’s die je onderweg informatie geven over onder andere je route, hartslag en inkomende berichten of gesprekken van je gekoppelde smartphone. Het scherm is overzichtelijk en helder. Met de drukknoppen op de zijkanten zoom je in of uit zodat je eenvoudig tijdens je rit regelt welke informatie je wilt zien. 

Alle info die je maar wenst, roep je tijdens je rit op. De ELEMNT BOLT BUNDLE registreert je tijd, afstand, wattage, rondetijden en veel meer data zeer nauwkeurig dankzij de interne GPS-sensor. Wil je meer informatie, dan koppel je eenvoudig externe sensoren via ANT+ of Bluetooth. Uniek aan de BOLT is de Turn-by-turn navigatie via GPS en de draadloze synchronisatie met o.a. Strava en Strava Live Segments. Deze functies maken de krachtige, robuuste en compacte ELEMNT BOLT BUNDLE compleet. Daarnaast kun je natuurlijk ook gewoon navigeren op kaart. Nog een gave feature is de live-tracking waarbij je je fietsmaten met een ELEMNT op de kaart kunt volgen en dus precies weet waar deze zich op het parcours bevinden.

Kortom: ben je fanatieke renner waarbij iedere seconde telt, wil je snel en makkelijk je GPS kunnen instellen en makkelijk gebruik maken van Strava, onder alle omstandigheden je data goed aflezen en navigeren (zowel op lijn als turn by turn)? Dan is de ELEMNT BOLT BUNDLE jouw fietscomputer!

De Wahoom Elemnt Bolt kan eigenlijk alles. Lees er alles over op deze blog

 

De Elemnt Bolt Bundle word geleverd inclusief alle sensoren.

Ant +
Ja
Hartslagsensor
Ja, meegeleverd
Cadanssensor
Ja, meegeleverd
Navigatiefuncite
Ja
Hoogtemeter
Ja
Kaarten meegeleverd
Ja
Wahoo
Nieuw
853988006324
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking