Wahoo trainers

Er komt toch nog winter in ons land, net op het moment dat het bij veel fietsers begint te kriebelen omdat het buiten fiets seizoen er weer aan komt.

Hoe fijn zou het zijn om voordat het seizoen werkelijk begint alvast wat trainingskilometers in de benen te hebben.

Binnen trainen op een van de Wahoo fietstrainers is hiervoor de ideale voorbereiding.

Met een lekkere temperatuur (binnen) kilometers wegtrappen met alle gegevens direct in beeld zoals hartslag en het steeds vaker gebruikte wattage, zeker bij prof renners maar ook bij de fanatieke recreant.

Met deze gegevens waaronder wattage kun je erg gerichte trainingen uitvoeren waardoor steeds meer renners ervoor kiezen ook bij minder slecht weer binnen op de trainer te trainen.

In combinatie met het steeds populairder wordende Zwift wordt het trainen op de trainer ook nog eens een stuk leuker gemaakt. Zwift is een online platform waarop wordt ingelogd en in een virtuele wereld kun je je eigen trainingen afwerken of met of tegen andere op de wereld koersen.

Voor een demonstratie van de Wahoo trainers eventueel in combinatie met het Zwift programma bent u van harte uitgenodigd in onze winkel.

Wahoo computers

Navigeren en al je trainingsgegevens bijhouden kun je met de computers van Wahoo op een zeer gebruiksvriendelijke manier. Gekoppeld met je smartphone kun je alle instellingen veranderen en routes maken en op de computer zetten.

Alle trainers computers en accessoires zijn bij ons in de winkel en webshop beschikbaar.

Klik hier voor alle Wahoo producten in onze webshop

Wahoo is de officiële trainer en computer sponsor van het Bora Hansgrohe team, met onder meer wereldkampioen Peter Sagan en rijdend op Specialized fietsen.