Bent u op zoek naar avontuur en wilt u binnenkort genieten van de rust en natuur hoog in de Alpen? Bezoek dan eens het Zillertal in Oostenrijk. Een fietsparadijs bij uitstek met volop mogelijkheden. In het Zillertal vind je talloze uitgepijlde routes geschikt voor alle niveaus. Zoek je nog een geschikte plek om te overnachten? We raden je Ferienwohnung Ehammer aan.Dit mooie appartement in het kleine plaatsje Stumm is een prima plek met super gezellige gastvrije mensen die houden van fietsers. Super goed en zeer betaalbaar. 

Fietsen in het Zillertal?

Biken over de flanken van de hoogste bergen in het Zillertal is absoluut genieten voor iedere biker. Het Zillertal is in de zomer namelijk uitermate geschikt om te biken. Op de website van Zillertal Arena vindt je snel en gemakkelijk de mooiste en best onderhouden routes terug. Geen zin om de hele dag omhoog te fietsen of vind je afdalen gewoon leuker? Diverse liften zijn dagelijks geopend om je naar grote hoogte te brengen. 

Ferienwohnung Ehammer

Na jarenlange eigen ervaring mogen we zeggen dat Ferienwohnung Ehammer een prima plek is om je vakantie door te brengen. Dit mooie appartement middenin het dal in het plaatsje Stumm is een prima plek met super gezellige gastvrije mensen die houden van fietsers. Super goed en zeer betaalbaar. Vanuit dit appartement sta je midden tussen de mooiste mtb en fietsroutes. Bij aankomst op locatie staat er een leuk presentje voor u klaar. . Voor meer informatie kunt u met ons contact opnemen. Wij adviseren u graag.