Beoordeling 9.2 gebaseerd op 117 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Evenementen

TEST EVENT E-BIKE

Vrijdag en zaterdag 16/17 Maart a.s. organiseren wij een testdag E-Bike. Komt u ook lekker rijden op de nieuwste modellen Specialized Turbo Vado en Como ? We hebben een leuke route uitgepijld.
Lees verder

NK Streetrace Goirle 21 Mei

De nieuwe website van het NK Streetrace Goirle is online en daarmee is ook de inschrijving geopend. http://www.streetracegoirle.nl/
Lees verder

MTB NIGHTRIDE - 21 November 19.00 uur

Dinsdag avond 21 November staat onze 2e MTB Nightride op het programma. Een unieke ervaring !
Lees verder

Streekfestijn Goirle zondag 1 Oktober.

Zondag 1 Oktober staan wij op het Goirlese streekfestijn. van 11.00 u tot 17.00 u. GRATIS toegang.
Lees verder

2e Rings MTB Rally verplaatst

De 2e MTB Rally is verplaatst van zaterdag 16 September naar een nieuwe datum: zaterdag 30 September. Binnenkort gaat de inschrijving open !
Lees verder

Iron Bike

Afgelopen jaar heeft één van onze personeelsleden meegedaan aan de zwaarste meerdaagse mountainbikemarathon ter wereld. Zijn avontuur kun je hier bekijken
Lees verder

Streetrace Goirle 2017

5 Juni 2017 moet alles weer tot in de puntjes zijn geregeld. Daarom zijn we alvast begonnen want inderdaad, er komt weer een Streetrace. Een plein vol zand, bekende wielerhelden uit het verleden, waaronder Bart Voskamp, Maarten den Bakker, Richard Groenendaal en Bart Brentjens. Uit Belgie Erwin Vervecken, Bart Wellens en... Johan Museeuw. Daarnaast een huidig Elite veld van het hoogste niveau aan de start.
Lees verder
Ik ga akkoord.

Deze site gebruikt cookies om u nog beter van dienst te kunnen zijn.