Beoordeling 9.2 gebaseerd op 591 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Rings-Goirle nieuwsupdates

Sinterkerst weken

Dit is je kans...  Sinterkerst weken van 1 t/m 31 December
Lees verder

Mountainbiken op zaterdag

Vanaf a.s zaterdag 19 oktober kun je weer mountainbiken met Rings en Cycleaning. Elke zaterdag verzamelen we om 9.15 uur in ons Toer Cafe met lekkere koffie en om 9.30 uur vertrekken we onder begeleiding van Chris Vermeer van Cycleaning.
Lees verder

Nieuwe Enduro

SNEL. SNELLER. SNELST. DE NIEUWE ENDURO De nieuwe Enduro klimt snel, maar verteert de zwaarste afdalingen alsof het niets is ... met uiterste kalmte. Het is een radicaal nieuw beest, met een op de Demo geïnspireerd chassis, meer bewegingsvrijheid en een geometrie die de controle houdt wanneer je in extreme situaties terecht komt.
Lees verder

Turbo Creo SL

NIEUW: De Turbo Creo SL
Lees verder

Venge VIAS top inruil

S Works Venge VIAS maat: 58 VERKOCHT.
Lees verder

Nieuwe Teambike Deceuninck–Quick-Step

De blauwe garde presenteerde onlangs de nieuwe Specialized fietsen. Philippe Gilbert super tevreden met zijn (7) beauty's !
Lees verder

Down Under Limited EQ

Super gave Limited Edition race equipment. Ter ere van de start van het nieuwe wielerseizoen: Tour Down Under.
Lees verder

Power zadel MIMIC Women

Het nieuwe Power MIMIC zadel laat zadelpijn bij vrouwen definitief verdwijnen.
Lees verder

De nieuwe Sirrus X

De nieuwe Sirrus X is totaal geen normale fitness bike. Deze fiets bied de mogelijkheid voor 38 mm banden en is voorzien van een 1 x 11 speed groep.
Lees verder

Nieuwe Levo FSR E-Bike

Wat krijg je wanneer je een groep Zwitserse genieën bij elkaar zet, ze goed te eten geeft en ze er alles aan laten doen om je nog beter te laten rijden dan je dacht dat mogelijk was? Je krijgt de nieuwe Levo. Nieuw frame. Nieuwe motor. Nieuwe batterij. Next-level software: de nieuwe Turbo Levo weerspiegelt een compleet herontwerp dat niet alleen de lat voor e-MTBs bepaalt, maar ook eigenlijk een hele productcategorie opnieuw definieert. En voor de goede orde, ja, we weten dat dat nogal een statement is. De Levo neemt echter alles wat we hebben geleerd van de ontwikkeling van de nieuwste Stumpjumper en plaatst dit in een lichter, slanker, stijver en ongelooflijk capabel pakket. We hebben de actieradius zelfs met 40% weten te verhogen, en de Levo uitgerust met de meest vloeiende, stilste en krachtigste motor in zijn klasse.
Lees verder
Ik ga akkoord.

Deze site gebruikt cookies om u nog beter van dienst te kunnen zijn.